Milionarii datori | Becali se plange ca arabii de la Al Ittihad nu i-au dat nici acum banii pe Szukala, Al Gharafa n-a achitat suma pentru Keseru

Milionarii datori | Becali se plange ca arabii de la Al Ittihad nu i-au dat nici acum banii pe Szukala, Al Gharafa n-a achitat suma pentru Keseru

Gigi Becali a vorbit astazi, in cadul unei conferinte de presa, despre cele mai noi probleme de la Steaua. Patronul a continuat razboiul cu CSA, a vorbit despre transferul Houssine Kharja, dar si despre banii pe care ii mai are de luat de la arabi, in contul transferurilor lui Szukala si Keseru.

Gigi Becali a dezvaluit ca n-a luat nici acum banii pe Szukala si Keseru. Al Ittihad mai trebuie sa achite 500.000 de euro, spune patronul Stelei.

De asemenea, Becali a mai povestit de ce a racit relatiile cu Victor Piturca. Fostul selectioner, care a criticat situatia de la Steaua in urma cu doar cateva zile, este, potrivit patronului campioanei, suparat ca nu a primit o suma de bani in contul transferului lui Gardos la Southampton.

"Piturca e putin suparat pentru ca vrea 500.000 euro de pe transferul lui Gardos, ca el l-a adus la Steaua. Dar ce bani sa-i dau eu, ca nu eu am luat. Oricum, eu cu Piturca ma cert? Nu ma cert cu el, ca nu am de ce. Eu am alte lupte.

Si nici nu conteaza ce zice Piturca de Steaua, ca e sau nu adevarata Steaua. Dar el sa nu uite ca are semnatura acolo.

Cu Piturca nu m-am vazut de ceva vreme. Am vorbit cu el din puscarie, cand l-a luat pe Szukala. Mi-a promis ca-mi dau arabii banii pe Szukala, dar nici acum nu i-am primit. Dar nu sunt suparat pe el.

El zice totul din rautate, ca nu crede asta. Zice si el.

Si pe Keseru mai am de luat bani de la arabi", a spus Gigi Becali in cadrul conferintei de presa de astazi.

Atat Lukasz Szukala, cat si Claudiu Keseru s-au despartit deja de formatiile din Golf care i-au luat de la Steaua. Szukala a ajuns la Osmanlispor, in timp ce Keseru a semnat cu Ludogorets.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies