Iulian Cristea adrian sut FCSB Mihai Stoica Ovidiu Popescu Superliga

Veste excelentă pentru fanii lui FCSB: revenire în timp record!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit detalii despre situațiile jucătorilor care au suferit accidentări grave în ultimele luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 21:37
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 21:40

O veste bună pentru fanii lui FCSB este posibila revenire a lui Iulian Cristea, în contextul în care vicecampioana României a avut probleme în zona fundașilor centrali, iar Nicolae Dică nu a avut variante solide pentru postul respectiv.

Mihai Stoica: "Iulian Cristea s-ar putea să se facă în timp record și să joace în decembrie"

Iulian Cristea (28 de ani) s-a accidentat în meciul Muntenegru - România 2-0, disputat pe 4 iunie. Stoperul a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior, iar medicii estimau că nu sunt șanse ca el să mai joace în acest an. Totuși, Mihai Stoica anunță că fundașul ar putea reveni în timp record și chiar să joace în decembrie.

"Cristea s-ar putea să se refacă în timp record, să prindă în decembrie să joace. El lucrează excepțional și îl ajută și corpul.

Sunt unii jucători pe care îi ajută corpul. Doi jucători ni s-au accidentat la Cluj, aceeași accidentare, Filip și Nedelcu. Nedelcu era în trei luni pe teren, Filip a trebuit să se mai opereze o dată. Pur și simplu nu-l ajuta corpul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Oficialul vicecampioanei a oferit detalii și despre Adrian Șut, Ionuț Panțîru și Ovidiu Popescu, alți jucători cu accidentări grave.

"Șut a ieșit, aleargă, e afară. Panțîru sper ca in ianuarie să fie cu echipa, să facă pregătirea centralizată cu echipa. O accidentare așa ciudată, s-a lovit de un coechipier, fără intensitate. Ovidiu Popescu abia s-a operat", a mai spus Mihai Stoica.

Modifică setările cookies