VIDEO Mihai Stoica s-a înfuriat înainte de CFR - FCSB: „M-au înjurat suporterii că vindem un titular! Băi, nu-i normal!”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 13:32
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 15:39

Mihai Stoica a ținut să transmită că Malcom Edjouma va rămâne la FCSB și că interesul lui Ferencvaros pentru mijlocașul central nu este adevărat. 

Înainte de meciul cu CFR Cluj, din runda 24 a Superligii, s-a zvonit că FCSB l-ar fi vândut pe Malcom Edjouma (26 ani) la Ferencvaros pentru 1,2 milioane de euro. 

Malcom Edjouma rămâne la FCSB 

La auzul acestei vești, Mihai Stoica (57 ani) a ținut să infirme informația, chiar cu o zi înainte de jocul cu CFR, și să transmită că nu a existat nicio discuție cu ocupanta primului loc din Ungaria pentru mijlocașul francez. 

„Când apar niște chestii, cu surse, mai înțelegi. Bă, dar să apară o chestie clară că e acolo, semnează, face vizita medicală? Păi m-au înjurat suporterii că vindem un titular înainte de meciul cu CFR. Băi, nu-i normal. Dați-o și voi așa... că nu se știe sigur, că e sau poate nu e. 

Nu există nicio discuție la momentul acesta cu Ferencvaros pentru Malcom Edjouma. Nu există nicio discuție pentru niciun jucător de la noi. Nu au fost discuții în trecut. A fost la un meci, în trecut, Florin Vulturar cu cineva de la Ferencvaros, dar nu am primit nicio ofertă oficială, nicio propunere oficială. Atunci despre ce să vorbim? Să ne aflăm în treabă?”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, de pe 5 februarie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Într-un an la FCSB, Malcom Edjouma a adunat 43 de meciuri pentru gruparea roș-albastră, în care a marcat 7 goluri și a oferit 4 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!