Mihai Stoica, replică pentru Dîncu: „Clubul nostru are cel mai are aport la bugetul de stat din istorie”

Mihai Stoica FCSB Liga 1 Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 08:30
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 08:37

Mihai Stoica i-a răspuns lui Dîncu.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, i-a răspuns ministrului Apărării, după ce acesta a susținut că stadionul din Ghencea a fost construit din banii „poporului” și că doar poporul îl poate revendica, asta într-o replică pentru Tănase, care declarase că arena a fost construită și din banii săi, motiv pentru care vicecampioana ar trebui lăsată să joace acolo.

Potrivit lui MM Stoica, FCSB este în momentul de față cel mai mare contribuitor la bugetul de stat din rândul cluburilor de fotbal din România.

„Aportul clubului nostru la bugetul de Stat e cel mai mare din istoria fotbalului românesc, nu a existat niciun club sportiv care să aducă atâţi bani în ţară. Transferuri, bani aduşi din competiţii internaţionale. Cel mai mare contribuabil nu poate juca pe stadioane construite din bani de la contribuabili, cred că am sintetizat totul”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

MM Stoica nu s-a putut abține și l-a ironizat pe ministrul Apărării: „Auzim că lipsesc două semnături, dar ce îmi dă mari speranţe este că domnul ministru speră cât de curând. Ceva incredibil! <<Când o să se poată juca fotbal? Sper cât de curând…>>”, a mai spus Mihai Stoica.

Gigi Becali s-a răzgândit! Unde se va juca meciul FCSB - CFR Cluj

FCSB a depus o cerere oficială pentru a juca partida cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, pe Stadionul Steaua.

Totuși, Gigi Becali spune că șansele ca FCSB să joace în Ghencea sunt mici, având în vedere reacția lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării, care a lăsat de înțeles că acest lucru nu ar fi posibil în contextul actual.

Cum nici Arena Națională nu va fi disponibilă la ora meciului cu CFR Cluj, FCSB ar putea juca la Buzău, conform unui anunț făcut recent de Mihai Stoica. În schimb, Gigi Becali speră ca meciul cu campioana României să nu mai aibă vreo miză, astfel că problema stadionului nu ar mai fi atât de importantă - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!