Mihai Stoica, reacție entuziasmantă după ultimul transfer oficializat: ”E excepțional!”

Mihai Stoica FCSB Florinel Coman transferuri Superliga Mihai Stoica / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 20:40
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 20:46

FCSB a anunțat că a încheiat perioada de achiziții, dar a dat lovitura în dreptul plecărilor. 

Florinel Coman (26 de ani) a plecat, oficial, de la FCSB, cu destinația Qatar. A primit o ofertă avantajoasă din zona Golfului și a decis să înceapă prima sa experiență în străinătate.

Al-Gharafa i-a plătit clauza de reziliere în valoare de cinci milioane de euro fotbalistului care a impresionat în sezonul precedent la FCSB, iar în cursul zilei de duminică a ajuns la Doha pentru a susține vizita medicală.

Mihai Stoica, de părere că Florinel Coman a dat lovitura: ”E excepțional!"

Qatarezii s-au grăbit și l-au prezentat pe Florinel Coman încă din ziua în care acesta a ajuns la Doha, pentru a se alătura noii sale echipe. Al-Gharafa a activat clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro și a mai plătit 250.000 de euro, pentru a arăta că îl dorește cu adevărat pe Coman.

Se pare că salariul lui Coman este de două milioane de euro pe sezon, iar Mihai Stoica este de părere că mijlocașul a luat o decizie foarte bună în cazul acestui transfer, pentru că nici în Europa nu ar fi putut câștiga prea ușor acești bani.

Florinel Coman, salariu de două milioane de euro la Al-Gharafa

În același timp, oficialul FCSB-ului a vorbit și despre ce se va întâmpla acum, după ce bucureștenii l-au adus în locul lui Coman pe Marius Ștefănescu, de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Eu zic că pentru el este excepţional, pentru că în momentul în care discuţi despre două milioane de euro pe an, discuţi de bani foarte mulţi. În primele cinci campionate ale Europei puţini jucători iau salariul ăsta.

Pentru noi, plecarea lui și venirea lui Ştefănescu ne face să schimbăm profilul unui jucător în spatele vârfului, dacă rămânem în sistemul ăsta, 4-2-3-1. Indiscutabil, cifrele pe care le-a realizat Florinel Coman în campionatul recent încheiat sunt excepţionale şi va fi foarte complicat pentru alt jucător să aibă cifrele lui”, a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

  • Florinel Coman va primi în Qatar o remunerație anuală de două milioane de euro.
  • La FCSB încasa 360.000 de euro pe an.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!