Două variante pentru Denis Alibec! Mama atacantului a spus ce urmează pentru fiul său

Denis Alibec Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 19:50
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 19:50
Denis Alibec (33 de ani) a rămas liber de contract în această vară, după despărțirea de Muaither SC, formație din Qatar.

Alibec a petrecut un singur sezon în Qatar, la Muaither SC, formație la care a marcat 6 goluri în 22 de meciuri, dar care a retrogradat în liga secundă.      

Mama lui Alibec: "Dacă nu va pleca în străinătate, Denis merge sigur la Farul"

Atacantul a jucat puțin la EURO 2024, fiind introdus doar pe finalul partidelor cu Belgia (0-2) și Olanda (0-3), iar acum se pregătește de o nouă experiență în carieră. Mama lui Denis Alibec spune că fiul său va reveni la Farul Constanța în cazul în care nu va primi o ofertă satisfăcătoare din străinătate.

"El își dorește în continuare să mergă mai departe, sperăm să-l ajute și sănătatae. El zice că o să joace până la 40 de ani.

Nu vreau să pară că ne lăudăm, dar oferte sunt. Deocamdată n-a vorbit cu nimeni ceva sigur. Dacă nu va pleca afară, sigur va merge la Farul. Vedem unde va vrea Dumnezeu, unde îl va duce drumul", a spus Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, la Digisport.

Denis Alibec a jucat ultima oară la Farul în sezonul 2022/2023, când a câștigat titlul de campion. Stagiunea sub comanda lui Gică Hagi a fost una de succes pentru atacantul din Mangalia, care a marcat 14 goluri și a oferit 8 pase decisive în 31 de jocuri.

VIDEO Lucian Sânmărtean, poveste memorabilă cu Denis Alibec

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!