Mihai Stoica Sorin Cartu Superliga Mihai Stoica

Mihai Stoica, răspuns pentru doi fotbaliști legendari: „Ori n-ai nicio legătură, ori eşti rău intenţionat sau prost de bubui!”

FCSB a câștigat duelul cu FC Botoșani, scor 3-1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 22:44
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 09:33

După meci, au apărut multe speculații privind o eventuală ”înțelegere” între cluburi. Spre exemplu, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a spus, în direct la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că „a mai văzut” meciul dintre Botoșani și FCSB.

Mihai Stoica le-a răspuns tuturor celor care au comentat pe marginea subiectului, afirmând că, și în meciurile cu Universitatea Craiova, statistica este de partea lor.

Eu ştiam că Sorin Cârţu nu se uită la meciuri, se ducea la mall. Îi spun atât. Să verifice statisticile, că din 22 de jocuri cu Botoşani am câştigat 16, iar din 25 de meciuri în compania echipei lui (n.r. - Universitatea Craiova) am câştigat 18 din 25. 

Cam pe acolo. Sunt echipe cu complexe faţă de altele. Cum avem noi cu CFR. În ultimii ani, înainte îi băteam de-i zăpăceam”, i-a transmis managerul general al FCSB-ului președintelui Universității Craiova.

Mihai Stoica a comentat și afirmația lui Cornel Dinu, care a declarat că a primit un pont de la un fost jucător al FCSB-ului despre cum se va desfășura partida, moldovenii urmând să intre în avantaj la pauză, iar vicecampioana României să câștige pe final.  

Pentru cei care s-au uitat la meci... Dacă debitezi asemenea inepţii, ori n-ai nicio legătură, eşti rău intenţionat sau prost de bubui. Adică în prima repriză le-am spus jucătorilor să nu atace, iar celor de la Botoşani să marcheze? Apoi s-a vorbit invers pentru a doua repriză?

Oamenii sunt prea proşti, prea proşti. Botoşani cum s-a dat la o parte? Le-a spus Croitoru: 'Ce n'est pas possible aujourd'hui? (n.r. - Azi nu e posibil)' Lui Edjouma cum i-a zis? Sunt prea bazaconii prea mari, prea mari”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!