Mihai Stoica, mesaj pentru fotbalistul pe care il asteapta sa revina pe teren la FCSB: "Te asteptam cum te-am asteptat la returul cu Ajax!"

Mihai Stoica FCSB Superliga Mesaj de sustinere al lui Mihai Stoica pentru cel mai vechi jucator din lotul FCSB-ului: "Te asteptam cum te-am asteptat la returul cu Ajax"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 20:54
Data actualizarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 21:15

Lucian Filip (29 de ani) este accidentat si va reveni pe teren abia in 2021. 

Lucian Filip a venit la FCSB in 2007, pe vremea cand echipa se numea Steaua, debutand la prima echipa 5 ani mai tarziu, in mandatul lui Laurentiu Reghecampf. 

Filip trece prin momente grele, jucatorul avand in 7 ani numai putin de 5 operatii care l-au tinut departe de gazon. Acesta a suferit ultima oara o ruptura de ligamente, ceea ce-l va tine departe de gazon in 2020. 

Fotbalistul este cel mai vechi jucator de la FCSB, iar caracterul pe care Filip il are l-a facut sa ramana o perioada asa lunga de vreme. Mihai Stoica a tinut sa-i transmita un mesaj special de "la multi ani", pentru unul din jucatorii lui preferati de la FCSB, dupa cum spune el. 

"Nu ma pricep la multe, mai ales sa editez poze, dar ma pricep sa evaluez calitatile unui fotbalist (uneori) si ale unui om (intotdeauna). Pustiul din stanga e pentru mine 10/10 la ambele. Azi face 30 de ani. La multi ani cu multa sanatate, Lucian Filip, te asteptam cum te-am asteptat la returul cu Ajax!", a scris Mihai Stoica pe Instagram.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!