Mihai Stoica încă mai crede în jucătorul adus de FCSB pe 3 milioane de euro: „Nu e uzat, doi ani nu a jucat!”

Mihai Stoica FCSB Florinel Coman MM Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2022, 22:33
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2022, 22:34

Managerul general al roș-albaștrilor este încrezător că jucătorul FCSB-ului va demonstra în sezonul 2022-2023. 

Sezonul recent încheiat, FCSB a bifat al optulea an fără titlu. Însă, cu toate acestea, Toni Petrea (47 ani) a beneficiat de prelungirea contractului din partea lui Gigi Becali (63 ani). Mai mult de atât, omul de afaceri i-a achiziționat în centrul defensivei pe Rachid Bouhenna (30 ani) și Joyskim Dawa (26 ani) pentru a-l ajuta pe tehnician să oprească supremația CFR-ului. 

Pe lângă Octavian Popescu (19 ani), Mihai Stoica (57 ani) își mai pune speranțele și în Florinel Coman (24 ani). Managerul general al roș-albaștrilor susține că în ultimii doi ani, șeptarul FCSB-ului s-a confruntat cu o accidentare dură, acesta fiind motivul pentru evoluțiile sale șterse. 

„Coman nu e uzat. Are 24 de ani, a fost accidentat, iar doi ani de zile n-a jucat. Când eşti accidentat, nu ai uzură, tu lucrezi, de fapt, să-ţi corijezi problemele pe care le-ai avut” , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

De când s-a transferat la FCSB, în vara lui 2017, Florinel Coman a bifat 151 de meciuri, în care a marcat 34 de goluri și a oferit 40 de pase decisive. Internaționalul român are un singur trofeu cu clubul roș-albastru, Cupa României în 2020.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!