VIDEO Mihai Stoica i l-a descris pe Florin Talpan lui Elias Charalambous: „E un băiat supărat pe toată lumea care a început să plângă!”

Elias Charalambous a aflat de existența lui Florin Talpan la conferința premergătoare meciului cu Sepsi OSK, din a doua rundă din play-off. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 13:39
Data actualizarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 13:39

FCSB a obținut la Înalta Curte de Casație și Justiție rejudecarea procesului în care FCSB și CSA Steaua se luptă pentru palmaresul din 1947 - 1998 al legendarului club roș-albastru.

Mihai Stoica i-a povestit lui Elias Charalambous de Florin Talpan 

După această decizie, Florin Talpan a devenit foarte acid la dresa FCSB-ului și a garantat că, atât timp cât va lucra la MApN, clubul lui Gigi Becali nu va juca în Ghencea. Inevitabil, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi OSK, de pe 3 aprilie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, Elias Charalambous a fost întrebat dacă a auzit de juristul cu care FCSB se duelează în instanță. Confuz, antrenorul cipriot a avut nevoie de ajutorul lui Mihai Stoica, manegerul general al roș-albaștrilor oferindu-se să-i facă, în direct, o descriere lui Florin Talpan. 

„E o glumă. E situația cu Minsterul Apărării. E un băiat care acum e supărat pe toată lumea. A început să plângă în timpul unei intervenții... Eh”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi OSK.

Florin Talpan i-a promis FCSB-ului că nu va juca în Ghencea 

„Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! De ce încercați să induceți în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să mințim lumea și suporterii? 

Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!'. 

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme!

Este nedrept ce se întâmplă, niște judecători s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale. De ce se trage de timp? CSA Steaua nu este de rea credință, dar Gigi Becali nu vrea să plătească! Să plătească, și de mâine joacă în Ghencea! 

Oare în țara asta încercăm să desființăm acest brand, să-l dăm unui privat pe doi bani, să-l zăpăcim și pe ăsta?! De ce trebuie să ne oblige FRF să ne asociem cu un privat? De ce să dăm brandul ăsta uriaș unui privat? 

Cine vrea să investească la Steaua să vină ca sponsor, nu să aibă putere de decizie aici!”, a declarat Florin Talpan pentru Fanatik. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!