Mihai Stoica FCSB Gigi Becali Superliga

Mihai Stoica i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul lui FCSB i-a spus că nu se pricepe

Gigi Becali l-a criticat inclusiv pe Mihai Stoica după eșecul cu Silkeborg, scor 0-5, spunând despre managerul general de la FCSB că nu se pricepe la aducerea de jucători.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 21:04
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 21:56

Una dintre numeroasele nemulțumiri ale lui Becali după dezastrul din Conference League este că FCSB nu are un departament real de scouting, care să propună jucători valoroși din străinătate. În acest sens, omul de afaceri a dat azi exemplul lui Arnold Garita, atacantul lui FC Argeș, pe care ar vrea să îl transfere.

Mihai Stoica i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul lui FCSB i-a spus că nu se pricepe

Gigi Becali a explicat că Mihai Stoica nu este omul potrivit pentru această sarcină, însă managerul general de la FCSB îi răspunde patronului, oferindu-i exemple din trecut, de la Arlauskis, până la Thereau.

"Am văzut ce a spus și cum a fost întrebat. Nu se poate spune că nu mă pricep. Dacă schițez un 11 de jucători aduși de mine, atunci o să ia campionatul la pas echipa aia, dacă facem generațiile trecute prezente. Începând cu Arlauskis, până la Thereau sau Keșeru. 

E posibil că, așa cum fotbaliști care nu mai pot performa, sau antrenori, cum e Mourinho, care părea infailibil, să fie umilit de Bodo/Glimt, e posibil și eu să fi avut o perioadă în care îmi ieșea, iar acum să nu îmi mai iasă. Doar că acum nu mă mai ocup de asta. Singurul jucător adus la propunerea mea expresă sezonul acesta a fost Tamm", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali: ”MM nu se pricepe la jucători”

Patronul celor de la FCSB l-a menajat pe Nicolae Dică, chiar dacă a spus că s-a gândit să angajeze un antrenor străin. Principalul ”vizat” a fost Mihai Stoica, managerul general, pe care-l consideră „nepriceput” în transferurile jucătorilor.

”M-am gândit și la antrenor străin și să angajez unul doi oameni, scouteri, să studieze jucători, să prezinte jucători. Dar să răspundă, din patru oameni să fie unul bun. Nu e bun Mihai Stoica pentru munca aceasta, nu a demonstrat. Cunoaște fotbal, e enciclopedie, dar la munca asta nu se pricepe. 

De MM nu pot să dau vina că de mult nu mă mai dau după el, mi-am dat seama că nu se pricepe la asta. El se pricepe la fotbal, știe să conducă acolo staff-ul, știe să adune jucătorii, tot ce înseamnă fotbal, MM știe. Nu se pricepe la jucători, să aducă jucători, în rest, toate celelalte, e cel mai bun”, a spus Gigi Becali, azi, la Digi Sport.

VIDEO Rezumat FCSB - Silkeborg 0-5

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!