Liga 1

Mihai Stoica face praf un arbitru din Liga 1: "Du-te la Liga 3 până nu mai ştii de tine!"

Mihai Stoica s-a supărat pe un „central” din Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 23:39
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 23:55
Din articol

Managerul general de la FCSB consideră că Iulian Călin nu este un arbitru de nivelul Ligii 1. Mihai Stoica a comentat decizia „centralului” din meciul Sepsi OSK - Universitatea Craiova, când a validat golul lui Koljoc, marcat cu mâna.

Iulian Călin a mai gafat, în viziunea lui Mihai Stoica. Mâna dreaptă a lui Gigi Becali susține că centralul a greșit și în meciul dintre FCSB și Sepsi, când a judecat greșit o fază dintre Dimitrov și Tănase.

"Victoria este singura chestiune bună pentru că nu a fost o viciere de rezultat. La mine încă e vie amintirea penalty-ul pe care Călin ni l-a refuzat, era tot la Sf. Gheorghe. 

O chestie la fel de gravă ca asta. La el sunt două deja... Atunci Dimitrov şutează în Tănase şi dă fault în atac la 1-1. Aici e intenţie clară a lui Koljic, merita galben.

Nu mă miră faptul că nu a recunoscut că a marcat cu mâna.... Dacă mi-ai da un simplu exemplu de fotbalist care ar face asta... Dimitrov i-a recunoscut lui Călin faza? Şi asta e gravă, dar şi aia lui Tănase este! 

Cum să faci aşa ceva Căline? Cum să faci aşa? (referitor la meciul Sepsi - FCSB) Nu există explicaţie, du-te la Liga 3 până nu mai ştii de tine!", a declarat MM Stoica la telekomsport.ro

Sepsi - Craiova 3-1

Trupa din Sfântul Gheorghe a trecut peste înfrângerea de la Botoșani și a câștigat meciul cu Universitatea Craiova cu 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Covăsnenii au făcut un meci mare și au reușit să o învingă pe Craiova, echipă care se distanțează tot mai tare din fruntea clasamentului. Craiova poate părăsi locurile de playoff, dacă Farul și Rapid își câștigă meciurile.

Craiova rămâne pe locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi OSK este pe locul 9, cu 29 de puncte. Lider este CFR Cluj, echipă care și-a asigurat matematic prezența îm playoff, clasamentul fiind completat de FCSB, Voluntari, Botoșani și Farul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies