Mihai Stoica Superliga Mihai Stoica

Mihai Stoica face praf un arbitru din Liga 1: "Du-te la Liga 3 până nu mai ştii de tine!"

Mihai Stoica s-a supărat pe un „central” din Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 23:39
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 23:55
Din articol

Managerul general de la FCSB consideră că Iulian Călin nu este un arbitru de nivelul Ligii 1. Mihai Stoica a comentat decizia „centralului” din meciul Sepsi OSK - Universitatea Craiova, când a validat golul lui Koljoc, marcat cu mâna.

Iulian Călin a mai gafat, în viziunea lui Mihai Stoica. Mâna dreaptă a lui Gigi Becali susține că centralul a greșit și în meciul dintre FCSB și Sepsi, când a judecat greșit o fază dintre Dimitrov și Tănase.

"Victoria este singura chestiune bună pentru că nu a fost o viciere de rezultat. La mine încă e vie amintirea penalty-ul pe care Călin ni l-a refuzat, era tot la Sf. Gheorghe. 

O chestie la fel de gravă ca asta. La el sunt două deja... Atunci Dimitrov şutează în Tănase şi dă fault în atac la 1-1. Aici e intenţie clară a lui Koljic, merita galben.

Nu mă miră faptul că nu a recunoscut că a marcat cu mâna.... Dacă mi-ai da un simplu exemplu de fotbalist care ar face asta... Dimitrov i-a recunoscut lui Călin faza? Şi asta e gravă, dar şi aia lui Tănase este! 

Cum să faci aşa ceva Căline? Cum să faci aşa? (referitor la meciul Sepsi - FCSB) Nu există explicaţie, du-te la Liga 3 până nu mai ştii de tine!", a declarat MM Stoica la telekomsport.ro

Sepsi - Craiova 3-1

Trupa din Sfântul Gheorghe a trecut peste înfrângerea de la Botoșani și a câștigat meciul cu Universitatea Craiova cu 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Covăsnenii au făcut un meci mare și au reușit să o învingă pe Craiova, echipă care se distanțează tot mai tare din fruntea clasamentului. Craiova poate părăsi locurile de playoff, dacă Farul și Rapid își câștigă meciurile.

Craiova rămâne pe locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi OSK este pe locul 9, cu 29 de puncte. Lider este CFR Cluj, echipă care și-a asigurat matematic prezența îm playoff, clasamentul fiind completat de FCSB, Voluntari, Botoșani și Farul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!