Liga 1

Bancu, discurs dur după eșecul cu Sepsi OSK: „Nu marcam nici dacă jucam două zile! Selecționerul nu are ce să vadă la noi!”

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu Sepsi OSK, 1-3, din runda 23 din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 22:20
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 22:24

Universitatea Craiova a început prost meciul cu Sepsi OSK. Gustavo a respins eronat, iar Luckassen l-a învins pe Pigliacelli în secunda 27, marcând cel mai rapid gol al campionatului. Cu toate că a egalat până la pauză, prin Koljic, în minutul 8, partida s-a sfârșit dramatic pentru olteni. Achanbar a izbutit o dublă în actul secund și a dus scorul la 3-1 pentru elevii lui Cristiano Bergodi. 

La finalul meciului, Nicușor Bancu a avut un discur dur. Jucătorul de bandă al lui Reghecampf a mărturisit că fotbaliștii lui Sepsi OSK au fost superiori în această seară și că nu le-au dat nicio șansă. 

Bancu: „Dacă vom juca așa, va fi greu să prindem și playoff-ul”

„A doua repriză a făcut diferența. Au jucat un fotbal extraordinar, țin să îi felicit. Am încercat să facem pressing, dar nu am reușit. Greșeli în apărare din nou. Este greu să scoți punct sau puncte când te prezinți așa. 

Nu găsesc nicio explciație. Împreună cu Mister trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Sunt greșeli pe care le-am făcut cu toții, atât pe fază defensivă, cât și ofensivă, că nu reușim să marcăm. Când nu reușești să marchezi fotbalul te pedepsește. Am întâlnit o echipă bună și au jucat foarte bine în seara asta. 

Au jucat un fotbal extraordinar. A fost greu să facem ceva în seara aceasta. Eu cred că nu reușeam să marcăm nici dacă jucam două zile.

Dacă vom continua să jucăm ca în această seară, mai ales a doua repriză, este greu să prindem și playoff-ul. Mai sunt multe etape, sper să ne revenim. Ne doream foarte mult la început de sezon să ne batem la playoff, acum ne e greu să prindem și playoff”, a declarat Nicușor Bancu la finalul meciului. 

La acest meci a fost prezent și Edi Iordănescu, noul selecționer. Iar căpitanul Universității Craiova a fost întrebat dacă acesta a avut pe cine admira din lotul oltenilor.

„Nu știu dacă a avut ce să vadă la Craiova. Poate la Sepsi, la noi mai puțin. Trebuie să vină la meciurile următoare ca să vadă ceva la noi. Am făcut un meci bun cu Rapid, iar astăzi parcă am fost cu toții din alt film”, a mărturisit Bancu. 

În urma acestui eșec, 1-3 cu Sepsi OSK, Universitatea Craiova a bifat eșecul cu numărul opt din acest sezon de Liga 1 și se află pe locul 5, cu doar 35 de puncte după 23 de etape. În timp ce Sepsi OSK ocupă locul 9, cu 29 de puncte.

Modifică setările cookies