Mihai Stoica Darius Olaru FCSB Viking Superliga

Mihai Stoica face praf o vedetă de la FCSB: "Nu ai pic de respect față de mine! Sunt extrem de dezamăgit"

Mihai Stoica a reacționat dur după FCSB - Viking 1-2, manșa tur din play-off-ul Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 17:25
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 17:29

Managerul general de la FCSB s-a declarat extrem de dezamăgit de gestul lui Darius Olaru din minutul 90+5, când a văzut un cartonaș galben pentru proteste, care l-a făcut să fie suspendat pentru manșa retur.

Mihai Stoica îl pune la zid pe Darius Olaru după FCSB - Viking 1-2

Mihai Stoica a anunțat că gestul lui Darius Olaru nu va fi trecut cu vederea, iar mijlocașul va fi amendat cu 5.000 de euro.

"Eu am avut o discuție azi cu el. Pentru mine e concluzia clară. El nu are pic de respect față de mine din moment ce a făcut asta. Deși erau doi jucători în situația asta, eu am vorbit cu el în mod special înainte de meci și l-am rugat, pentru că eram convins că se va juca calificarea în Norvegia, să nu cumva să ia galben. I-am zis: 'Atât îți cer, să nu simulezi și să nu discuți cu arbitrul!'.

Atât timp cât ai discuția asta cu omul care te-a propus să vii la Steaua, că poate rămâneai la Mediaș, deși are calități senzaționale... când tu faci asta în minutul 95... eu eram liniștit în prelungiri, chiar dacă eram conduși, în primul rând pentru că nu luase Olaru galben.

Nici nu văzusem, mi-a spus cineva că Olaru a protestat. L-am întrebat azi de ce face așa ceva, a tăcut, a zis că el a vorbit și nu i-a reproșat arbitrului, doar că el a crezut că n-a fost fault. Adică exact ce i-am spus să nu facă. 5.000 de euro va fi amendat. Deși au fost foarte multe amenzi trecute cu vederea, pentru că Gigi spune și după aia rămân la mine, de data asta va plăti. Eu sunt extrem de dezamăgit.

E un jucător pe care îl vedeam lider și face ce face. Pe de altă parte, pe Ajax i-am sucit acasă fără Bourceanu și Pintilii. Se poate juca fără oricine, dar mă deranjează mai mult decât orice chestia asta că nu dă doi bani față de ce i se spune. N-are absolut nicio scuză", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

VIDEO De ce a luat cartonaș galben Darius Olaru

Modifică setările cookies