FCSB GABI IANCU Mihai Stoica MM Stoica Superliga

Mihai Stoica dezvăluie de ce speranța fotbalului românesc nu s-a impus la FCSB: „El strâmba din nas!”

Managerul general al roș-albaștrilor a vorbit despre atacantul care a jucat în trecut pentru FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Aprilie 2022, 11:04
Data actualizarii: Duminica 03 Aprilie 2022, 11:11

Farul Constanța a pierdut etapa a treia din playoff, 0-1 cu FC Voluntari, și încă nu a bifat prima victorie în Liga 1. Chiar dacă în actul secund l-a aruncat în luptă  și pe Gabi Iancu (27 ani), Gică Hagi nu a putut obține nici măcar un punct din întâlnirea cu ilfovenii.  

Mihai Stoica a declarat în repetate rânduri că este un fan al atacantului legitimat la Farul Constanța și a găsit o explicație pentru care Gabi Iancu dă un randament bun doar sub comanda lui Hagi, incovând un episod cu fotbalistul de pe vremea când evolua la FCSB. 

Mihai Stoica: „Pe Iancu l-a tot reparat Hagi”

„Pe Iancu l-a tot reparat Hagi, El s-a vândut doar de la echipa lui Hagi. La noi a făcut două meciuri bune, dintre care unul cu Stromsgodset, când a dat un gol cu dreptul, în vinclu. Cum l-am văzut eu pe Iancu la noi? Mi-a plăcut foarte mult. El, născut în 1994, şi Stanciu, născut în 1993, erau singurii tineri din echipa lui Reghecampf. Erau cei mai buni la antrenamentele şi testele lui Neubert.

În partidele amicale, Stanciu era bine, Iancu nu prea. L-am întrebat ce se întâmplă, pentru că el se antrena foarte bine. I-am zis: 'Mişcă-te mai mult. Uită-te la Rusescu'. El strâmba din nas. Se gândea: 'Mi-l dă exemplu pe Rusescu, care e inestetic?'. Dar Rusescu mereu căuta spaţiile libere. Iancu avea execuţii, dar aştepta mingea prea mult, era prea static. I-am zis să se mişte mai mult, dacă vrea să aibă ocazii”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Gabi Iancu are 4 tiluri în Liga 1 în palmares, trei cu FCSB și unul cu Viitorul Constanța, o cupă a României și două Supercupe. Iar în acest sezon, în 5 meciuri pentru Farul Constanța a marcat un gol, cu Academica Clinceni, în victoria cu 8-2. 

Modifică setările cookies