Mihai Stoica a dezvăluit care sunt soluțiile FCSB-ului după ce Radu Boboc și-a reziliat contractul 

Mihai Stoica FCSB Ovidiu Popescu Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 22:35
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 22:40

FCSB s-a despărțit de mai mulți jucători în această iarnă, iar plecările nu se opresc aici. 

Roș-albaștrii au renunțat la mai mulți fotbaliști, fie sub formă de împrumut, fie prin rezilierea înțelegerilor. Radu Boboc, Andrei Dumiter și Marco Dulca și-au reziliat contractul cu vicecampioana României, Boboc și Dulca făcând parte din transferurile pe care FCSB le-a realizat în vara lui 2022. 

Mihai Stoica a vorbit despre plecările de la echipă, care nu „va simți” absența lui Radu Boboc (23 ani), care a fost o soluție pentru postul de fundaș dreapta. 

Mihai Stoica anunță revenirea lui Ovidiu Popescu 

Managerul general al roș-albaștrilor a spus că Alexandru Pantea (19 ani) poate acoperi atât banda stângă cât și cea dreaptă, însă a anunțat și revenirea lui Ovidiu Popescu (28 ani), jucătorul 'multitasking' de la FCSB. Popescu s-a accidentat pe 6 august 2022, suferind o ruptură a ligamentului încrucișat. 

„Pantea poate fi o soluţie şi pentru stânga, şi pentru dreapta. Are 19 ani şi e jucător în care avem mare încredere. Plus că revine Ovidiu Popescu. În februarie va putea juca”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Cum l-a caracterizat Mihai Stoica pe Ovidiu Popescu 

Managerul general al clubului din Berceni a evidențiat faptul că Ovidiu Popescu arată excelent, având o masă musculară asemenea unui „bodyguard”.

„Ovidiu a ieşit la alergare, arată excepţional, excepţional. Cam în februarie, el arată perfect. Ca să treacă perioada revine în februarie, că el arată perfect. Şi-a refăcut masa musculară, deci cum arată acum... Bodyguard, bodyguard, doar că trebuie să treacă... Unii stau câte un an la aceste accidentări. Lui Ovidiu i s-a rupt grefa, dar arată impecabil. Îl ajută corpul!”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!