Mihai Stoica a confirmat cererea controlului antidoping de la FC Voluntari: "Și Dinamo a cerut și l-au prins pe al lor"

Mihai Stoica control antidoping fc voluntari FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 23:01
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 23:12

Mihai Stoica a confirmat informația potrivit căreia FC Voluntari a cerut control antidoping la meciul cu FCSB.

Cele două formații vor fi adversare în etapa 25, partida urmând să se desfășoare duminică, 12 februarie, de la ora 20:00. 

Pe lângă disputa din jurul prețului biletelor la meci, care inițial fusese stabilit la 70 lei, apoi scăzut la 20 lei, un alt subiect controversat s-a iscat, după ce FC Voluntari a cerut control antidoping. 

"Și Dinamo a cerut test antidoping la meciul cu noi și l-au prins pe al lor. Era cocaină ce-i drept, alte substanțe, dar l-au prins. Nu mai știu numele lui, dar îmi amintesc că era prieten bun cu Laurette Atindehou.

Cum să fie șicană? Dacă un club cere test antidoping, poate cere 15 jucători de la noi, dar trebuie să dea 15 jucători de la ei. Foarte frumos, dacă au bani să cheltuie, să facă. Am mai avut controale antidoping inopinante, dar mai rar în ultima perioadă.

Sunt unii oameni care cred că dacă jucătorii unei echipe aleargă sunt dopați. Să-l controleze în fiecare zi pe Șut, omul aleargă câte 13 kilometri pe zi, asta e.

Oricum, nu se știe sigur dacă Voluntari cere control doping, mai e și chestia asta, că îi speriem pe ăștia ca să nu ia ei și luăm noi", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport

VIDEO | Intervenția lui Gheorghe Mustață, la emisiunea "Superfanii"

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!