S-au speriat de FCSB? FC Voluntari cere control antidoping la meciul de duminică

FCSB ANAD control antidoping fc voluntari Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 12:39
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 14:16

FC Voluntari va primi vizita lui FCSB, duminică, de la ora 20:00, în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1, iar ilfovenii au luat o decizie surprinzătoare înainte de meci.

FC Voluntari cere control antidoping la meciul cu FCSB

Oficialii lui FC Voluntari ar fi solicitat un control antidoping la finalul întâlnirii cu FCSB, de duminică, anunță GSP.ro.

Motivul pentru care ilfovenii ar fi luat această decizie este reprezentat de forma fizică excelentă arată de FCSB în ultima perioadă, în special în derby-ul cu CFR Cluj, din ultima rundă, câștigat de bucureșteni, scor 1-0.

Conform procedurii în vigoare, cluburile pot solicita control antidoping pentru un meci oficial, însă trebuie să suporte financiar prelevările și analizele.

Numărul de jucători testați de la cele două echipe va fi egal, iar ANAD va stabili cine vor fi fotbaliști aleși la finalul meciului pentru a efectua testarea.

Suporterii lui FCSB vor boicota meciul cu FC Voluntari

Potrivit informațiilor Sport.ro, prețul unui bilet la FC Voluntari - FCSB este de 70 de lei, iar Gheorghe Mustață, liderul galeriei grupării „roș-albastre”, a comentat suma extrem de mare și a evidențiat faptul că suporterii vor boicota meciul din exteriorul stadionului.

„O să stăm afară, vrem să boicotăm meciul, să stăm în afara stadionului și să scandăm împotriva lui Pandele (n.r. Florentin Pandele, primarul Voluntariului) și Bălănescu (n.r. Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului). E inadmisibil, la Cluj biletele au fost 20 de lei pentru oaspeți. 

Nouă ne cer 70 de lei și ei le dau invitații gratuite oamenilor lor”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru Pro TV și Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!