VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru, provocat de Vivi Răchită să spună tot: „A făcut tot antrenamentul. O să discut cu Reghe! Eu m-am abținut!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 11:51
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 11:54

Mihai Rotaru a fost vorbit la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, emisiune zilnică de la 9:30 până la 12:30.

În runda a opta din playoff, FCSB se va deplasa pe terenul Universității Craiova. Elevii lui Toni Petrea (46 ani) sunt obligați să câștige pentru a mai avea o șansă în lupta la titlu contra CFR-ului, care are un avans de 2 puncte. Însă, misiunea roș-albaștrilor va fi dificilă. Mihai Rotaru a anunțat la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, că Marius Constantin (37 ani) este apt pentru derby. 

Iar Vivi Răchită este convins că Laurențiu Reghecampf (46 ani) îl va folosi în centrul defensivei, alături de Velerică Găman (33 ani), în duelul cu FCSB de duminică, 8 mai, de la 19:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

  • Mihai Rotaru

Mihai Rotaru: „Înseamnă că-i faci echipa lui Reghe”

„Vivi Răchită: Și-a revenit Marius Constantin?

Mihai Rotaru: Acum 5 minute am vorbit cu el, e ok. Ieri a făcut trei sferturi din antrenament, astăzi tot antrenamentul. 

Vivi Răchită: Eu văd cuplul Găman cu Marius Constantin peste Miron cu Cristea. Am jucat și eu pe posturile alea și cred că poți să îmi dai dreptate. 

Mihai Rotaru: Nu știu cine va juca. Dacă va fi Marius, Găman, Screciu, Papp.

Vivi Răchită: Lasă, că dacă cei patru, cei doi sunt apți, Reghe va juca cu Marius Constantin și Găman, pentru că sunt cei mai experimentați și valoroși. 

Mihai Rotaru: Înseamnă că-i faci echipa lui Reghe.

Vivi Răchită: I-o spun public lui Reghe. Nu înțeleg de ce joacă cu Vătăjelu fundaș dreapta, de picior stâng, iar acolo e Vlădoiu. 

Mihai Rotaru: O să discut cu Reghe! Eu m-am abținut, dar dacă zic alții”, a fost dialogul spumos dintre Mihai Rotaru și Vivi Răchită, la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Clasament playoff 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!