Mihai Rotaru Darius Olaru FCSB Universitatea Craiova Superliga

Mihai Rotaru, ofertă în direct pentru vedeta de la FCSB: "Doar el ne interesează! O fac public"

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a spus care ar fi singurul jucător de la FCSB pe care l-a transfera la echipa sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 22:32
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 22:39

Rotaru a ținut să-i dea o replică lui Gigi Becali. Finanțatorul celor de la FCSB a declarat în urmă cu câteva zile că ar da câte un milion de euro pentru a-i transfera pe Andrei Ivan, Jovan Markovic și Ștefan Baiaram.

Mihai Rotaru: "Doar pe Olaru l-am lua de la FCSB. Facem ofertă publică de 2 milioane de euro"

Finanțatorul Universității Craiova a dat acum replica. Rotaru spune că doar Darius Olaru îl interesează și că ar fi dispus să ofere 2 milioane de euro pentru transferul căpitanului vicecampioanei.

Mihai Rotaru a făcut o comparație post pe post și se declară foarte mulțumit de lotul său. Mai mult, la Universitatea Craiova ar urma să sosească un nou mijlocaș în zilele următoare.

"Așa cum ei au spus că ar plăti X bani pe jucătorii noștri, așa cred și eu că de la ei doar pe Olaru l-am lua. Atât! Ne uităm ce au ei pe stângă și opunem Mitriță - Coman. Niciodată nu l-am da pe Mitriță pentru Coman. Ce au ei în dreapta? Miculescu și Cordea, noi venim cu Ișfan, Cîmpanu și Ivan. Ce au în atac? Ei vin cu Compagno, noi venim cu Koljic, Markovic și Ivan.

La mijloc, noi venim cu Screciu. Ei au venit cu Djokovic, iar noi suntem pe cale de a închide un deal. Sperăm să aducem un jucător la mijlocul terenului în câteva zile. Mai este Baiaram, care e gata de luptă. Noi avem cel mai bun U21 din România. La fundașul dreapta e de discutat. Fundașii centrali... nu aș da niciunul pe ce are FCSB. Fundașul stânga, avem Bancu și Ndong, nu i-am da. 

Olaru, da, facem ofertă publică că îi dăm două milioane, nu un milion, dar nu cred că îl dau. Două milioane pentru Olaru credem că merită. În rest, nu ne interesează nimeni de la ei, asta neînsemnând că nu au jucători valoroși", a spus Mihai Rotaru, la Digisport.

Gigi Becali, dispus să ofere 3 milioane de euro în total pentru Markovic, Ivan și Baiaram

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali spunea despre Universitatea Craiova că este singura rivală la titlu a celor de la FCSB, având în vedere că are jucători tineri talentați, care pot fi vânduți în schimbul unor sume importante.

"Singura echipă de care cred eu e Craiova. Eu mă refer la jucători valoroși. Eu totul evaluez în bani. Când cumpăr ceva, mă uit la preț. Eu vorbesc de Baiaram, de Markovic, de ăla care a plecat și s-a întors, Screciu. Vorbesc de Ivan. Ți-am spus 4 jucători care pot costa bani. Dacă nu-mi spui niște jucători care pot costa bani, n-ai cum să te bați cu mine. Craiova are 4 jucători care pot fi vânduți! Spune-mi altă echipă. FC U Craiova? Singurul jucător valoros de la Mititelu este Bahassa. 

Dacă mă pui să iau unul de la el, eu îl iau pe Bahassa. Bauza e bun, dar se accidentează, joacă când vrea el. Bahassa e foarte bun driblangiu și are viteză mare. Spune-mi 4 jucători care costă peste un milion. Pentru Bahassa nu dă nimeni un milion. Pentru Ivan și Baiaram dă oricine un milion, poate și mai mult. Uite, aș da eu un milion pentru Baiaram sau pentru Ivan. Poate și pentru Markovic, ăștia trei. 

Să nu spui de jucători de la Farul, pentru că sunt tineri și pot valora mai mult, dar nu acum, pentru că sunt tineri. Pe Mazilu nu îl punem, e deja vândut", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!