mihai iosif Rapid Superliga

Mihai Iosif vrea să fie ca Mourinho sau Sacchi: "N-au fost mari fotbaliști, dar sunt legende ale antrenoratului"

Antrenorul celor de la Rapid a susținut o conferință de presă înaintea ultimul meci din 2021.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 17:18
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 17:19

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa împreună cu suporterii vor da totul pentru a câştiga partida cu FC Botoşani din etapa a 21-a a Ligii I, chiar dacă în momentul de faţă are 50% dintre jucătorii din lot accidentaţi sau suspendaţi.

Rapid, fără jumătate din lot la meciul cu Botoșani

"Întâlnim FC Botoşani, o echipă foarte bună a campionatului, nu în cel mai plăcut moment al nostru. Avem 50% din lot lipsă (n.r. - din cauza accidentărilor şi suspendărilor). Dar cu siguranţă că alături de cei mai buni şi mai frumoşi suporteri din România vom da totul pentru cele trei puncte. Vizavi de atitudine nu vreau să schimb nimic faţă de meciul cu FCSB. În ceea ce priveşte lotul, au mai căzut doi jucători.

Mai luăm doi juniori... vom fi ca Peneş Curcanul. Dar cei care vor intra în teren fie că au 17-18 sau 30 şi ceva de ani trebuie să dea totul pentru victorie. Având 10 jucători lipsă, nici nu ştiu câţi sunt, pot spune că e o perioadă foarte grea şi mă bucur că se încheie. Este un moment foarte, foarte greu, am rămas în 10 jucători. Dar fiecare meci îl jucăm la victorie, indiferent cum", a afirmat Iosif, potrivit Agerpres.

Sacchi și Mourinho, modelele lui Mihai Iosif

Tehnicianul a subliniat că la Rapid el alcătuieşte primul unsprezece şi tot el efectuează înlocuirile. 

"La Rapid eu decid cine intră, cum intră şi cum iese... doar eu. Dacă nu am ajuns ca fotbalist la nivelul pe care mi l-aş fi dorit, nu înseamnă că nu pot fi un antrenor bun. Pot să îi dau exemplu pe Arrigo Sacchi şi Mourinho, care nu au fost mari fotbalişti, dar sunt nişte legende ale antrenoratului. Asta îmi doresc şi eu", a precizat Iosif.

Prezent la conferinţa de presă, atacantul Younes Marzouk a declarat că îşi doreşte să încheie anul cu o victorie.

"Este un meci foarte important pentru noi, ultimul din acest an şi vrem să intrăm mulţumiţi în vacanţa de iarnă. Vom face totul să câştigăm partida cu FC Botoşani", a spus Marzouk.

FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la 20:30, pe teren propriu, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 21-a a Ligii I.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!