Mesajul oficial al Astrei catre Steaua pentru Enache! Conditia ca Becali sa rezolve al 10-lea transfer al iernii

Mesajul oficial al Astrei catre Steaua pentru Enache! Conditia ca Becali sa rezolve al 10-lea transfer al iernii

Reghe mai cere trei transferuri, Becali spera sa-l rezolve pe Enache de la Astra.

Transferul lui Enache nu e atat de simplu, sustine Buduru de la Astra. Enache e netransferabil in momentul de fata. Singura conditie ca Steaua sa poata sa-l ia e ca Budescu sa rateze transferul in Qatar.

"Budescu are liber de la noi sa plece. E singurul jucator care are acceptul nostru sa se transfere. Nu a iesit asta cu Steaua, nu mai stiu din ce vina. Acum discuta, si este si Dani Coman acolo, pentru deplasarea in Qatar. Ieri nu a putut pleca, pentru ca a fost o problema cu viza. Probabil astazi va pleca"

"Enache nu era in planificare, o vom discuta, daca mai prezinta interes. Deocamdata nu am primit acceptul pentru Enache... Steaua si l-a dorit foarte mult pe Budescu, iar in pachet a intrat si Enache. Separat nu am mandat sa discut. Cand o sa-l am, o sa vedem. Cand vor veni din Cipru, vom vedea si problema lui Enache, daca este transferabil sau nu"

"Daca Budescu se va transfera, va fi si o liniste financiara la noi. Daca nu, vom astepta ca si pana acum o finantare a patronului. Cand suntem la limita, la dansul mergem."

"Nu stiu daca Enache s-a inteles cu Steaua, pentru ca trebuie si acordul nostru. Enache nu este incadrat acum la un transfer. Vedem ce se intampla cu Budescu si asta dureaza doua, trei zile. Daca nu se face Budescu, atunci vedem un alt jucator, probabil Enache, pentru ca el e solicitat", a spus Buduru la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies