Adi Popa CSMS Iasi Steaua Liga 1

Mesajul jucatorilor Stelei pentru fani dupa ce au aflat ca meciul cu Iasi se joaca cu stadionul ARHIPLIN!

Steaua ar putea avea un numar record de suporteri pentru acest retur de campionat in tribune. Culmea, fanii Stelei vor umple stadionul din Iasi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 09:49
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 09:50

Daca in acest retur de campionat stelistii au jucat cu tribunele goale pe National Arena, nu acelasi lucru se va intampla si in deplasarea de la Iasi, unde Steaua poate iesi campioana.

Aproape toate biletele pentru acest meci s-au dat, iar stelistii sunt convinsi ca majoritatea celor prezenti pe stadion vor fi fanii lor, care ii vor incuraja in cursa finala cu ASA pentru titlu.

"Asteptam toti suporterii stelisti la stadion sa ne sustina iar noi la randul nostru sa va facem fericiti", a scris Adi Popa pe pagina sa de Facebook inaintea acestui meci.

 

Asteptam toti suporterii stelisti la stadion sa ne sustina iar noi la randul nostru sa va facem fericiti !

Posted by Adrian Popa on Wednesday, May 27, 2015

Chiar si Nicolo Napoli de la Iasi crede ca suporterii care vor veni la meci o vor sustine in mare masura pe Steaua.

"Am vorbit cu baietii, le-am spus ca nu mi-au placut ultimele doua meciuri. Vreau sa dam 100% pe terenul de joc, stim ca jucam cu Steaua, care vine aici sa castige meciul, ca sa ia titlul, dar eu vreau ca baietii sa dea 100%. Vreau ca echipa mea sa intre pe teren si sa joace asa cum a facut-o la Craiova. Poate castigam, poate piardem, important este ca fotbalistii sa dea 100% pe teren. E bine pentru oras, pentru suporteri. Sa vina pentru noi sau pentru a felicita Steaua, daca castiga campionatul, dar e bine ca stadionul sa fie mereu plin. Avem o prima daca terminam pe locul 10 si daca nu o facem pierdem banii", a declarat Napoli inainte de acest meci.

Modifică setările cookies