Mesajul disperat al lui Gigi Becali din inchisoare: "Va rog, salvati-mi familia!" Ce se va intampla cu 'palatul' din Bucuresti:

Becali se pregateste sa iasa pentru o zi din inchisoare

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Mai 2014, 14:14
Data actualizarii: Duminica 11 Mai 2014, 23:08

Gigi Becali a facut un apel disperat din inchisoare, prin intermediul avocatei sale, Maria Vasii. Patronul Stelei spune ca tratamentul de care a avut parte dupa gratii i-a afectat foarte mult familia.

"Nu sunt fricos, dar imi ajunge. Vreau sa stau linistit si sa imi vad familia. Nu ma intereseaza decat familia mea si vreau sa-mi salvez familia. Rog statul roman sa-mi salveze familia distrusa, care plange incontinuu.", a fost mesajul lui Becali la RTV.

Penitenciarul Poarta Alba i-a acordat lui Becali o zi libera, insa patronul Stelei nu a ajuns in Pipera vineri, cand era asteptat de familie.

"Sper ca nu cumva, cineva sa se supere si sa-mi taie si ziua libera. Stiu cand o voi primi. La sectia unde sunt, este un om de mare calitate, caruia i-am promis ca nu voi spune cand va fi ziua mea libera. Ce va pot spune este ca ziua mea libera nu este duminica."

Becali spune ca intentioneaza sa isi transforme palatul din Aleea Alexandru intr-un 'palat al dreptatii', unde mai multi avocati sa se ocupe de abuzurile impotriva detinutilor.

"Palatul meu va fi palatul dreptatii si acolo vor lucra avocati din toata lumea si acolo vor fi primite petitiile de la toate puscariile din Tara Romaneasca. Acolo se vor apara drepturile detinutilor. Vreau sa salvez zeci de oameni, de parinti care mor de dorul copiilor", a mai spus Becali, prin intermediul avocatei sale.

Modifică setările cookies