Mesaj GENIAL pentru Sanmartean! "Ce e mai bine sa-ti cante: sarba in caruta sau imnul Champions League?" :)) E cerut de urgenta la Steaua! Cine iese din echipa:

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Ianuarie 2014, 15:12

	Mesaj GENIAL pentru Sanmartean! "Ce e mai bine sa-ti cante: sarba in caruta sau imnul Champions League?" :)) E cerut de urgenta la Steaua! Cine iese din echipa:

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Sanmartean a fost dorit la Steaua, insa pana in acest moment nu s-a realizat nimic.

Becali l-a cerut timp de ani de zile, insa el a ramas inca la Vaslui. Salariul de 400.000 de euro si datoria pe care o are de incasat de la Vaslui - tot cam 400.000 de euro - il fac sa stea in Moldova.

Pana la urma, afacerea se poate face in vara, cand mijlocasul - cel mai bun pasator al Romaniei in ultimii 2 ani si jumatate - ramane liber de contract.

Interesanta este declaratia lui Porumboiu care spune totul despre cat de mult doreste Vaslui sa-l mai tina, deci sa-i dea banii restanti:

"Nu nu stiu nimic de un transfer al lui Sanmartean la Steaua. Daca a discutat el cu Steaua, asta e alta problema. Orice jucator din lumea asta, oricat de valoros ar fi, nu e indispensabil.

Pentru oricine Champions League e o provocare. Sanmartean spune ca nu mai e, dar ce e mai frumos, sa iti cante sarba in caruta sau imnul Champions League?", a spus Porumboiu la Dolce.

Fanii Sport.ro au fost intrebati pe cine isi doresc titular la Steaua, intre Tanase si Sanmartean, avand in vedere ca daca se face mutarea, doar unul dintre cei doi va juca:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT