"Meme e acolo sa spuna ce vreau eu, nu ce vrea el" Becali recunoaste ca Alibec si Budescu fac probleme

"Meme e acolo sa spuna ce vreau eu, nu ce vrea el" Becali recunoaste ca Alibec si Budescu fac probleme

FCSB - Plzen, in Europa League, se vede joi, 14 septembrie, de la 22:00, IN DIRECT la ProTV

Conflictul dintre Alibec si Mihai Stoica a ajuns in presa, iar patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit ca Alibec si Budescu sunt intr-adevar doi jucatori mai... "special":

"Nu o sa trec niciodata peste Dica sau orice alt antrenor cu hotararile luate la antrenament sau cu disciplina. Aia la meci, cu echipa, e altceva. Niciodata nu trec peste antrenori. I-am zis lui Meme ca normal ca Alibec stie mai mult fotbal, ca e fotbalist.

O sa le zic ca Meme nu face ce vrea el, nu e ce spune el. Nu vreau sa aiba dusmanie pe el. Am stabilit niste reguli clare, toata lumea doarme acolo dupa meci. Meme e ca si cand e Becali aici, nu sunt hotararile lui, sunt ale mele. Nu exista sa se supere pe el dupa meci, sunt hotararile mele, la mine nu exista tigare dupa meci. 

Daca Dica nu il ia in lot, sa fie sanatos, nu il baga pe Alibec si asta. Dica mi-a spus ca vrea sa ia niste hotarari. A zis ca singurii jucatori care fac probleme sunt Budescu si Alibec. Nu ca sunt obraznici sau nu se antreneaza, sunt mai deosebiti. A zis ca stie sa gestioneze si nu are probleme.", a spus Becali la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies