Meciul cu Steaua, ultima sansa la titlu pentru Sumudica! "Nu vin pe National Arena, acolo ma injura toata lumea!"

Steaua si Astra se intalnesc duminica, pe National Arena. "Daca eram pe banca, veneau 5000 de stelisti in plus, numai ca sa ma injure pe mine", spune Sumudica.

Marius Sumudica este suspendat si pentru meciul cu Steaua, desi calculele lui spuneau ca pedeapsa ii va expira cu doua zile inainte de derby.

"S-au renumarat voturile, cum se spune, si a iesit ca dupa meciul cu Steaua imi expira suspendarea. Nu stiu cum s-a facut calculul, cred ca a venit diaspora..."

"E aberant! Nu stiu daca cu Sumudica pe banca aveam alta prestatie in meciul cu Steaua.", a spus antrenorul Astrei la Ora Exacta in Sport.

Sumudica vede acest meci ca pe o ultima sansa a Astrei in lupta la titlu.

"E clar ca am inceput prost campionatul. Daca vom pierde acest meci, ne indepartam mult de Steaua si va fi foarte greu sa mai recuperam punctele."

"Sansele sunt 50/50, si Astra la jocurile importante are cu totul alta fata."

Sumudica nu vrea sa mearga pe National Arena la meci. E convins ca l-ar injura tot stadionul.

"Nu merg, nu merg, raman acasa. Eu nu sunt un tip prea placut in aceasta arie a suporterilor. Cu siguranta ma vor jigni. Nu rezist si cred ca ar degenera situatia, asa ca prefer sa raman acasa."

"Daca eram pe banca, veneau 5000 in plus numai ca sa ma injure pe mine."

Sumudica a vorbit si despre diferentele dintre Steaua si Astra in campania de transferuri din aceasta vara. A avut impresia ca face o cacofonie atunci cand a pronuntat numele Stelei. :)

"N-avem bani sa cumparam jucatori, asa cum, virgula, face Steaua. Nu ne permitem."

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Drulă, după ce 30 de copii au rămas în câmp cu trenul: ”E posibil să se mai întâmple”
BRAT
Modifică setările cookies