Meci cu RISC zero! Petrolul sperie National Arena, jandarmii iau masuri! Cum va fi pazit stadionul ca sa nu mai fie incidentele din trecut:

Autor: Sport.ro
Duminica 21 Aprilie 2013, 11:08

	Meci cu RISC zero! Petrolul sperie National Arena, jandarmii iau masuri! Cum va fi pazit stadionul ca sa nu mai fie incidentele din trecut:

Steaua si Petrolul nu a fost mereu un derby, insa in acest an a redevenit unul. Jandarmii iau masuri impotriva huliganilor.

Steaua joaca pe national arena in fata Petrolului un meci de orgoliu, un meci de palmares, dar si un meci care conteaza mai mult pentru ploiesteni, decat pentru stelisti.

Oricum, avand in vedere ce incidente s-au mai produs de-a lungul anilor cand cele doua echipe s-au intalnit, Jandarmeria trateaza cu maxima atentie intalnirea de luni seara.

Asa ca va trimite peste 600 de oameni care sa asigure siguranta spectatorilor, dar sa aiba grija si ca stadionul sa ramana in conditii perfecte si sa nu fie incidente.

Ultima data cand vorbim despre ceva grav petrecut pe terenu de joc, a fost la un Petrolul - Steaua, cand Galamaz a fost lovit un fan intrat pe teren. Atunci o fost vina stewardzilor, insa acum sunt luate masuri suplimentare ca sa nu se mai repete.

Cel mai probabil, numarul fanilor ploiesteni care vin la meci este undeva peste 3500-4000.

Steaua - Petrolul va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro luni, de la ora 20.45.

DNA cere ridicarea imunității unui fost ministru, acuzat că a luat mită. Surse: Ar fi vorba de Bănicioiu
BRAT

Modifică setările cookies