Superliga

Massone impiedica preluarea Rapidului de catre Moraru: "Daca fac asa ceva, ii dau in judecata!" Anuntul facut de italian

Italianul Massone considera ca preluarea clubului de catre Moraru nu este una legitima.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iulie 2014, 22:14
Data actualizarii: Joi 24 Iulie 2014, 22:17

Acesta declara intr-un comunicat de presa ca el va fi cel care preia clubul, asta daca nu va ajunge la o intelegere globala cu Valerii Moraru.

Massone considera ca vanzarea clubului nu se poate face fara acceptul lui, lansand si un comunicat de presa care ii exprima punctul de vedere:

"COMUNICAT DE PRESA

Subsemnatul Angelo Massone am luat la cunostinta, din presa, despre o situatie improprie negocierilor si actelor semnate de catre mine cu actionarul majoritar, domnul Adrian Zamfir, sub indrumarea administratorului judiciar Cristina Andronache, detinatorul a 99,72% din actiunile Clubului Rapid.

Arat faptul ca, in data de 15.07.2014, am semnat cu acesta un contract de vânzare-cumparare de actiuni, urmare a contractului de optiune de cumparare, având acelasi obiect si care a fost semnat in data de 16.06.2014. Conditiile contractuale stabilite nu mi-au permis, cu toate eforturile pe care le-am facut atât eu, cât si avocatii mei, sa clarific situatia detinatorilor actiunilor clubului Rapid.

Subsemnatul, m-am angajat contractual ca in afara de pretul pe actiuni, sa sustin activitatea atât financiara, cât si profesionala a clubului Rapid. in acest sens, am angajat discutii avansate cu internationalul Ze Maria, pentru preluarea de catre acesta, in calitate de antrenor, a clubului in vederea readucerii clubului Rapid la un nivel inalt in lumea fotbalului românesc si international.

Dupa semnarea contractului, am luat la cunostinta de actiunile a trei suporteri (Ciobanu Paul Vasile, Matei Mihai Adrian, Capraroiu Alexandru Razvan) intreprinse in aceasta perioada, care sper ca vor servi interesele clubului Rapid si nu strict interesele lor financiare.

Toate discutiile si negocierile ce se fac in momentul de fata cu domnul Valerii Moraru le consider premature si nu vor putea fi finalizate legal corespunzator decât printr-un acord global intre parti. Declar prin prezenta, in mod oficial, ca in situatia in care voi fi impiedicat, intr-un mod fraudulos, sa preiau pachetul majoritar de actiuni conform contractului semnat, voi imputernici irevocabil pe reprezentantii mei legali pentru a intreprinde toate demersurile necesare, atât civile cât si penale, impotriva tuturor celor ce se fac vinovati de aceasta".

Modifică setările cookies