Marturia lui Gigi Becali inainte de sarbatori. Ce se intampla cu Cristi Borcea si de ce anunta ca vrea sa se IZOLEZE de lume

Marturia lui Gigi Becali inainte de sarbatori. Ce se intampla cu Cristi Borcea si de ce anunta ca vrea sa se IZOLEZE de lume

Gigi Becali inca nu stie daca va fi liber de Craciun sau de Anul Nou.

Patronul Stelei spune ca inca nu a aflat daca va fi eliberat si, daca va iesi, se va izola alaturi de familia sa. Refuza sa mai primeasca, asa cum se intampla in ultimii ani, colindatori acasa.

Becali vorbeste si despre Cristi Borcea si problemele pe care fostul sef al lui Dinamo le are in acest moment:

"Nu stiu nici la ora asta cand voi fi liber. Nu mi-au aprobat nimic deocamdata. Este vorba sa-mi dea 5 zile de sarbatori. Nu se stie cand voi fi liber: de Craciun sau de revelion. Nu se stie daca voi fi liber de Craciun sau de Anul Nou."

"Lui Cristi Borcea nu-i da drumul deloc de sarbatori. Nu m-am intalnit cu el, ca nu ne putem intalni. El are alt regim de executare. Puscaria mea este la 10 km de a lui."

"Vreau sa stau cu familia mea, cu mama mea, cu sotia mea, cu fetele mele si sa-mi petrec cat am si eu libertate de sarbatori numai cu familia mea.", ar fi declarat Gigi Becali, printr-un intermediar, pentru Ring.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies