Martinovici e refacut, dar Stoichita NU incepe cu el! Cine va fi fundas dreapta cu Otelul si cine ii ia locul lui Geraldo in centrul defensivei!

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Aprilie 2012, 16:30

	Martinovici e refacut, dar Stoichita NU incepe cu el! Cine va fi fundas dreapta cu Otelul si cine ii ia locul lui Geraldo in centrul defensivei!

OTELUL - STEAUA, ora 20.00, LIVE text pe www.sport.ro si m.sport.ro

Steaua are din nou probleme in defensiva. Chiar daca la inceputul saptamanii, Stoichita era anuntat de stafful medical ca ii va avea la dispozitie pe Latovlevici, Gabi Matei si Martinovici pentru meciul de la Galati, doar unul dintre cei trei va putea juca in partida capitala cu Otelul.

Este vorba de Martinovici, care si-a revenit dupa accidentare. Sarbul nu va fi insa trimis in teren din primul minut, pentru a nu exista riscul unei recidive.

Optiunea lui Stochita pentru postul de fundas dreapta ramane Eric Bicfalvi, chiar daca antrenorul Stelei a fost sfatuit sa nu faca improvizatii intr-un meci atat de important precum cel de la Galati.

"Bicfalvi a fost o solutie buna pentru meciul cu Sportul, dar Stoichita nu poate risca sa joace cu el ca fundas dreapta in partida cu Otelul. Este un joc prea important.", a fost sfatul lui Anghel Iordanescu.

Stoichita nu il va avea la dispozitie nici pe Geraldo, suspendat pentru cumul de cartonase. Iliev s-a accidentat la antrenamentul de aseara, asa ca Gardos are cele mai mari sanse sa faca cuplu de fundasi centrali cu Chiriches.

Echipa probabila a Stelei (4-1-4-1): Tatarusanu - Bicfalvi, Chiriches, Gardos, Parvulescu - Bourceanu - Chipciu, Tibi Balan, Tatu, Tanase - Rusescu.

Sursa foto: Mediafax

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT