Liga 1

Marius Șumudică l-a „taxat” pe Dan Petrescu: ”A făcut pregătirea în Spania, la măsline, unde-i place lui”

Marius Șumudică l-a ”taxat” pe Dan Petrescu după ce CFR Cluj a pierdut avansul de 14 puncte de la finalul sezonului regulat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 13:24
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 13:28

Șumudică a fost înlocuit de Dan Petrescu la începutul sezonului, chiar dacă CFR Cluj avea șapte victorii din tot atâtea meciuri. Conducerea ardelenilor nu a fost mulțumită de parcursul european al echipei și a decis schimbarea antrenorului.

Acum, actualul antrenor al lui Al Shabab îi răspunde lui Petrescu, cel care s-a plâns de pregătirea făcută de Șumudică.

Marius Șumudică l-a ”taxat” pe Dan Petrescu

"Mă provocați și nu vreau să vorbesc. Am avut 7 victorii, 21 de puncte obținute. Eu știu foarte bine ce s-a întâmplat la CFR Cluj. O să încerc în cariera mea de antrenor să ajung și eu în cariera mea la nivelul și performanțele lui Dan Petrescu. Dar cele pozitive, unde a câștigat trofee, nu acolo de unde a plecat cu litigii.

Nu mă gândeam. În tur, când a venit Dan Petrescu a fost nemulțumit de pregătirea făcută de Șumudică. Mă gândeam că după pregătirea făcută în iarnă de el, în Spania, la măsline, acolo unde îi place lui, o să câștige titlul la pas. Mi-am dorit mult să plec și iată că Dumnezeu m-a răsplătit.

Fotbalul în viață îți dă și bune și rele. Niciodată să nu râzi de altul. Când spui de un antrenor că nu a făcut nu știu ce, uite că se întoarce. Când ai cele mai bune condiții, faci transferuri, pregătire unde vrei, tu ești responsabil dacă nu ai rezultate", a spus Marius Șumudică, la DigiSport.

Cu cinci runde înainte de finalul sezonului, CFR Cluj are 45 de puncte și ocupă prima poziție, iar podiumul este completat de FCSB (43p) și Universitatea Craiova (39p).

FC Voluntari, următoarea adversară a lui CFR Cluj, se află pe locul patru, cu 30 de puncte, două victorii și trei înfrângeri în play-off.

Modifică setările cookies