Marian Iancu dan sucu Rapid Victor Angelescu Superliga

Marian Iancu aduce veștile proaste la Rapid: „Va rata absolut toate obiectivele în anul centenarului!” Pe cine învinuiește 

Marian Iancu nu îi prevede Rapidulul un final fericit de sezon în anul centenarului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 08:39
Data actualizarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 08:40

În runda a doua din play-off, Rapid a remizat cu Farul Constanța, 1-1, la capătul unei meci spectaculos pe stadionul din Giulești. În urma acestui egal, elevii lui Adrian Mutu (44 ani) au egalat-o pe Universitata Craiova, ambele cu 28 de puncte, până la meciul oltenilor cu CFR Cluj, pe 2 aprilie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Marian Iancu acuză modul în care Dan Șucu și Victor Angelescu manageriază Rapidul 

Marian Iancu (57 ani) este convins că Rapidul nu va obține cel puțin locul 4, care ar putea să o ducă în cupele europene și că va eșua chiar în anul centenarului. Totul din cauza modului în care Dan Șucu (59 ani) și Victor Angelescu (38 ani) conduc clubul alb-vișiniu. 

„Rapidul va rata toate obiectivele anul acesta. Ieșirea din Cupă s-a întâmplat, nu va juca în cupele europene și va termina play-off-ul pe locul 5. Va rata absolut toate obiectivele în anul centenarului și numai din cauza faptului că nu are o conducere profesionistă, aplecată emoțional către fotbal, către ceea ce înseamnă spiritul Rapidului.

Acolo e totul formal, la nivel corporatist. Nu au nicio legătură. Spunea cineva zilele trecute că dacă-ți pui o șapcă și un fular cu Rapid, nu înseamnă că ești rapidist.

Au luat un stadion deja făcut, au strâns o echipă, au adus un antrenor care-și dorește foarte mult și scoate maximum din ce are, iar echipa joacă pentru că e împinsă de la spate de adevăratul golgheter din Giulești, publicul. Mi-aș dori să fiu eu cel care greșește, să n-am eu dreptate și să joace în cupele europene”, a declarat Marian Iancu la podcast-ul „Tare de tot”.

„Era o umilință, nu era de nivelul meu!” Ce a refuzat Marian Iancu să facă în închisoare

În acest an, Marian Iancu a fost eliberat din închisoare după ce a ispășit o pedeapsă de 8 ani pentru evaziune fiscală. 

Fostul patron al Politehnicii Timișoara avea ocazia să câștige câteva zile cu muncile din spatele gratiilor, așa cum au făcut-o cei condamnați în „Dosarul Transferurilor”. Numai că a refuzat această opurtunitate pe motiv că aceste activități ar fi reprezentat o umilință. 

„Poți să te umilești singur, dacă vrei să te duci după câștiguri. Poți să te umilești. Să muncești, să câștigi zile să vii mai repede acasă, înseamnă o auto-umilință în principal. E o muncă... Curățenie, măturat, săpat, cărat. Astea nu erau pentru mine.

Nu se dau câștiguri pentru munca ce e calificată. Nu am făcut niciun fel de activitate de genul ăsta, era o umilință, nu era la nivelul meu.

Oricum, atunci când câștigi foarte mult din așa-zisele cărți scrise, nu înseamnă că-i judec pe cei care au făcut-o... Când ai câștiguri foarte mari, când vine momentul să te liberezi, ca să nu apară ideea că ai fost favorizat, un judecător îți amână, îți dă amânare exact cu perioada pe care ai câștigat-o sau aproape.

Deci te chinui, te înjosești, accepți o umilință și, când e să beneficiezi de câștigul ăla, e crunt”, a declarat Marian Iancu pentru aceeași sursă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!