Mandorlini da alarma la CFR: "Suntem la capatul puterilor!"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 22:09
Mandorlini da alarma la CFR: "Suntem la capatul puterilor!"

INTER CURTEA DE ARGES 0-1 CFR | Andrea Mandorlini a declarat dupa meciul castigat de formatia sa, la Mioveni, in fata lui International Curtea de Arges, scor 1-0, ca elevii sai sunt la capatul puterilor.

STEFAN STOICA: "Puteam sa castigam!"

"A fost un meci foarte dificil. Am riscat spre final si am castigat. Nu am avut puterea si prospetimea la care ne asteptam, suntem la capatul puterilor, dupa meciuri foarte grele si obositoare. Este pentru prima data cand mi se intampla in cariera ca un meci sa se reia dupa ce fusese oprit din cauza cetii. Vom pleca acum spre Cluj cu autocarul, deoarece avioanele nu zboara din cauza timpului nefavorabil", a declarat Mandorlini.

Stefan Stoica a declarat dupa meciul pierdut de formatia sa, la Mioveni, in fata luiCFR Cluj, scor 0-1 ca argesenii meritau mai mult si ca adversarii puteau fi invinsi.

"Nu am reusit nici astazi sa obtinem macar un punct si va spun sincer ca meritam mai mult in acest joc. Ne-am propus ca, pana la sfarsitul turului, sa adunam 18 puncte, dar acum nu mai putem. Am putea avea ori 17, ori 19, dupa meciul cu Steaua. CFR Cluj nu mi-a placut astazi ca echipa, a fost o formatie de batut. Sunt mandru pentru ca am facut din International o echipa care joaca intr-adevar fotbal. Iar daca eu voi fi cel sacrificat, raman cu satisfactia ca am realizat intr-adevar o echipa", a spus Stoica.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Dăncilă, despre numirea lui Kovesi la PE: Iohannis ar susține altă persoană cu probleme?
BRAT