Brazilia Daniel Georgievski Thaer Fayez Bawab Victor Piturca Vladimir Bozovic Liga 1

Mai AVEM o echipa nationala! Liga 1 trimite 10 jucatori sa-i ajute pe altii sa mearga in Brazilia! Lista celor mai BUNI straini din Romania:

Echipa nationala a Romaniei are mare nevoie de valoare, asa ca s-a incercat legitimarea mai multor jucatori straini. N-au reusit, insa 10 dintre ei merg sa-si califice nationalele la CM 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Octombrie 2012, 09:15
Data actualizarii: Vineri 12 Octombrie 2012, 09:15

Nationala mai are cateva ore pana la testul cu Turcia, iar Liga 1 este a fost intrerupta pentru aceste meciuri din preliminariile CM. Intre timp, alti 10 jucatori din campionatul nostru merg sa-si califice nationalele in Brazilia.

Spre Macedonia au plecat Naumovski, Georgievski si Ivanovski. Tara lor va juca in dubla cu Croatia si Serbia. Fundasul Stelei este la a 11-a prezenta la nationala, mai experimentat decat ceilalti doi.

Charalambous, de la Vaslui, merge si el la nationala Ciprului. La fel si Varela, tot de la moldoveni, va juca pentru nationala Insulei Capului Verde.

Si Rapid are un strain convocat la nationala - Bozovic. Cfr Cluj sta bine, cu Aguirregaray chemat pentru prima data la nationala Uruguayului si Kivuvu convocat de Angola.

Petrolul il da pe Manasse la nationala Republicii Central Africane, iar 'perla' celor de la Medias, Bawab, merge sa joace pentru Iordania.

Modifică setările cookies