Motivul pentru care Tucudean a fost dat afara de la Steaua. Ce s-a intamplat intre el si Radoi a dus la excluderea atacantului

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 09:14
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 09:17

Returul dintre Steaua si Trencin e miercuri la ProTV, de la 21:30

Tucudean a fost pus pe liber de Steaua dupa ce acesta s-a certat cu Mirel Radoi la un antrenament, anunta fostul arbitru Ion Craciunescu.

Aflat inca sub contract cu Charlton si sub forma de imprumut la Steaua, Tucudean a fost anuntat ca nu mai face parte din planurile echipei si ca poate sa isi caute linistit alta echipa.

Desi nu s-a facut initial nicio declaratie oficiala in care sa se explice motivul rupturii, avand in vedere ca Steaua nu il transferase decat pe Tudorie in atac in aceasta vara, se pare ca motivul adevarat al rupturii este episodul in care Tucudean s-a certat cu Radoi.

"Hai va spun eu ce s-a intamplat cu adevarat. Tucudean s-a luat in contre cu Radoi si imediat a fost dat afara. Eu nu vorbesc fara sa stiu! Fac aceasta afirmatie intrucat stiu ce s-a intamplat! Radoi nu-l dadea afara pe Tucudean daca nu avea un motiv temeinic. E la mintea cocosului!", a spus Craciunescu la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!