"Ma simt excelent la Steaua!" Marica, impresionat de preparatorul minune al lui Reghe! Ce obiectiv are la Steaua

Ciprian Marica Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2016, 21:49
Data actualizarii: Marti 19 Ianuarie 2016, 21:53

Ciprian Marica a debutat la Steaua contra lui Young Boys si a reusit o pasa de gol. 

Marica e fericit cu alegerea facuta din aceasta iarna si asteapta sa dea goluri din Liga I. Atacantul se gandeste si la Campionatul European, acolo unde ar putea ajunge cu ajutorul Stelei. 

"Ma simt excelent la Steaua. Sigur, e perioada de pregatire si trebuie sa trag de mine. Muncesc alaturi de baieti. Faptul ca am lucrat in aceasta perioada, cat nu am avut echipa, acasa se simte", a spus Marica la Digi.

"Sunt placut surprins de Neubert. Auzisem multe lucruri din presa de el. Aveam nevoie de o pregatire de iarna foarte buna si toti mi-au zis ca alaturi de el voi reveni la forma pe care o aveam inainte de accidentare", a mai spus varful.

"Obiectivele mele sunt cele ale echipei: vrem sa luam titlul si sa ne calificam in Champions League. Imi doresc sa fiu sanatos, sa imi ajut echipa. Echipa nationala ocupa si ea un rol foarte important, e tot ceea ce imi doresc. Am o relatie excelenta cu domnul Iordanescu, pastram legatura, vorbim in permanenta. Totul depinde doar de mine", a incheiat Marica. 

Captura Digi

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!