Vineri 11 Martie 2016, 19:19

"Ma simt din ce in ce mai bine, s-ar putea sa joc duminica". Anuntul facut de Ciprian Marica dupa ce s-a tratat la Dubai. Cum a decurs tratamentul "vraciului Marijana"

Derby-ul etapei a doua din Play Off, Steaua - Astra, e duminica, de la 20:30

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Accidentat dupa 35 de minute in derbyul cu Dinamo, Ciprian Marica a plecat sa se trateze la Dubai. Din Emirate, acest aanunta ca se simte din ce in ce mai bine si ca ar putea chiar sa joace duminica, impotriva Astrei, insa totul depinde de acum va decurge si ziua de maine.

"Ma simt din ce in ce mai bine, am in fiecare zi terapie. Oricum, ma simt mult mai bine. Exista sanse sa joc duminica, dar nu stiu cat ne dorim sa-mi asum acest risc. Daca ma voi simti bine, exista si aceasta posibilitate", a spus Marica la Digi Sport.

"Nu e niciun fel de magie. Este o terapie mai speciala, dar nu se foloseste placenta. E un aparat pe care ea l-a inventat cu care te trateaza. Am mai fost la ea cu o ruptura musculara si mi-am revenit in cinci zile", a mai spus Marica.

Intrebat de ce nu a marcat niciun gol pana acum, Marica a sustinut ca i-a lipsit increderea.

"Voi marca, lucrurile se vor indrepta. Pana acum ne-am bazat ca in primele etape imi intru in mana. Ne bazam ca lucrurile vor merge de la sine, voi da goluri din fata portii si-mi voi recapata increderea. Nu ma gandeam ca o sa marchez 7 goluri in primele etape", a completat Marica.

Derby-ul etapei a doua din Play Off, Steaua - Astra, e duminica, de la 20:30

2 comentarii
  • 12 2016
    steaua+1947 mesaj de colegi,ptr.nea gigi:.......-''sefu',celula a fost dezinfectata........i-ti punem patul la televizor sau la ferestra?......putem baga la rece,telemeaua maturata?''......................
  • 11 2016
    weceu gloaba ratata nu ai sa dai nici macar un gol tot play off-ul . de ce ? pt ca niciodata nu ai avut stofa de atacant.un mercenar dupa banii ciobanului.sa-mi suji pl cu tot cu fanii tai...
BRAT