"Ma gandeam ca ar fi avut probleme de natura psihica! Era ca un fulg, saracutul! Depasit de joc, de miza, de tot" Marius Avram, desfiintat dupa Steaua - Astra

Barcelona - Celtic, marti, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV |  Osmanlispor - Steaua e joi, ora 22:00, in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Septembrie 2016, 14:27
Data actualizarii: Luni 12 Septembrie 2016, 14:50

Steaua a castigat meciul cu Astra cu 1-0, dar partida continua cu declaratii dure la adresa lui Marius Avram.

Cei de la Astra sunt nemultumiti de maniera in care a fost aribtrata partida. Junior Morais a fost eliminat pe final, iar oficialii Astrei, dar si Adrian Porumboiu acuza ca Marius Avram a scapat meciul de sub control si a luat decizii extrem de proaste.

"Astra a fost o surpriza placuta, cu jocul sus, Steaua a avut posesia, un joc bun, peste media nivelului campionatului. Nu pot sa spun aceleasi cuvinte frumoase despre arbitraj pentru ca nu inteleg ce e cu copilul asta care era de perspectiva. Daca "clientii" mei, Hategan, Kovacs si Radu Petrescu si vad ca si-au imbunatatit cu mult maniera de arbitraj, la Marius sunt niste lucruri pe care nu le inteleg. Are un salt in spate ca evolutie. Sunt faze la care ramai confuzionat total in legatura cu unele decizii luate. Depasit de joc, de miza, de tot, de circulatie, de avantaje, de cursivitate, decizii eronate, a intervenit pripit cu cartonase cand nu era cazul"

"Fundasii centrali de la Astra au fost avertizati intr-un mod inexistent pentru a avea acoperire regulamentara. E chestie veche... dar nu cred ca poate intra in categoria smecherilor din arbitraj. Daca pui ochii pe cineva, trebuie sa dai avertismente din prima fundasilor centrali, pentru ca apoi vine totul de la sine. Nu mai ataca la fel, au frana de mana trasa si atunci iti pui semne de intrebare. Nu numai avertismentele, ci unele decizii la faulturi. Unde erau evidente, nu fluiera si unde nu era evident, atunci fluiera. Cel putin de pomina faza de rosu a lui Junior Morais. Nu cred ca e un fundas stanga mai bun in Romania. La acea faza, daca ar fi ceva, nu faulteaza, dar cand isi preia mingea, cred ca se ajuta cu mana dreapta. Acolo, daca fluieri un hent... dar trebuie sa-l vezi imediat. Confuzia cu Nicoara... era asa de buimac ca i-a dat lui galben. Acolo nu a fost niciodata galben, nu a fost fault."

"La meciurile cu miza e depasit total. Ma gandeam ca ar fi avut probleme de natura psihica tinand cont de anumite evenimente neplacute, dar nu are nicio legatura cu maniera de arbitraj care e sub... I-a spui lui Geraldo pe teren ca nu au valoare de Europa League? Trebuia sa spuna asa: ma, voi aveti valoare, eu nu am valoare de voi. Nu cred ca a spus nici asta si nici treaba cealalta. Cred ca ar fi zambit atunci Geraldo. Daca avea experienta si sange acolo unde spune Sumudica, putea sa dea cartonase pe final la acel meleu. Dar el, saracutul, era ca un fulg care batea dintr-un colt in altul al terenului.", a declarat Adrian Porumboiu la Sport.ro

Modifică setările cookies