"M-a sunat Budescu intr-o seara si mi-a zis ca vine la mine". Gigi Becali a dezvaluit dialogul cu fotbalistul si de ce s-a dus acesta imprumut la Astra

Autor: Sport.ro
Luni 12 Decembrie 2016, 11:36

	"M-a sunat Budescu intr-o seara si mi-a zis ca vine la mine". Gigi Becali a dezvaluit dialogul cu fotbalistul si de ce s-a dus acesta imprumut la Astra

Gigi Becali nu e suparat ca Budescu a marcat golul victoriei Astrei cu Steaua. Ba din contra, asteapta sa-l vada pe fotbalist in tricoul Stelei. Conditia: chinezii sa fie de acord cu cedarea jucatorului dupa expirarea imprumutului acestuia la Astra, in iarna.

Patronul Stelei este sigur ca Budescu va imbraca tricoul Stelei, daca va ramane in Romania. Este promisiunea pe care i-a facut-o chiar fotbalistul, cu o seara inaintea imprumutului la Astra.

Gigi Becali a dezvaluit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, ca a discutat cu Budescu la telefon despre o mutare a acestuia la Steaua. Budescu i-a spus lui Becali ca merge mai intai la Astra pentru a-i reintra in forma.

"Budescu e pe lista mea, normal. Eu am vorbit despre transferul lui si in seara dinaintea imprumutului sau la Astra. Dar si Reghe, si Meme, mi-au zis ca Budescu nu mai poate. Eu le-am zis sa-l luam chiar daca joaca 10 minute, ca e bun.

Budescu m-a sunat inaintea imprumutului la Astra si mi-a zis ca se duce acolo ca sa-si reintre in forma, apoi vine la Steaua.

Mi-a zis: Nea Gigi, ma duc acolo sa ma fac bine, apoi vin la tine.

Din iarna, Budescu nu mai ramane la Astra. Iar daca-i dau chinezii liber, il iau eu.

In vara mi-a zis ca nu e apt fizic, ca nu poate sa joace bine la Steaua si ca se duce la Astra ca sa-si revina. 

Bravo lui ca mi-a dat gol, ca asa face un barbat puternic. Nu trebuie sa fie mahnit. El cred ca de-aia a lasat capul jos dupa gol, dar eu nu m-am suparat. Cred ca are un caracter frumos", a spus Gigi Becali la Sport.ro

Constantin Budescu (27 de ani) apartine de Dalian Yifang, echipa din liga secunda chineza. Patru meciuri a jucat acesta pentru formatia asiatica, dupa care a fost imprumutat la Astra.

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies