"Lupul alfa Pintilii radea de un puisor care incerca sa motiveze echipa! Zici ca l-am pus noi pe Claudiu Raducanu sa ne zica din Nichita Stanescu" :) Discursul lui Enache, ironizat

Stelistii s-au motivat cu discursul lui Enache inainte de meciul cu Astra.

"Baieti, ascultati-ma putin! Nimic nu e intamplator in viata asta! Sa imbracam tricoul echipei e un lucru foarte mare, nu o coincidenta! Trebuie, in seara asta, sa fim o echipa mare, mare! Unu, doi, trei si: victorie, victorie, victorie!" - asa a sunat discursul motivational al lui Enache inainte de meciul cu Astra.

Enache a fost probabil cel mai slab jucator de pe teren.

"E ca si cum l-am fi pus noi pe Claudiu Raducanu sa ne motiveze" :)

Invitat la Ora exacta in sport, Vivi Rachita, fost jucator la Steaua in 1989-90, 1996-98 si 2002-04, s-a amuzat pe seama discursului tinut de Gabi Enache.

"Am vazut ca s-au strans baietii la mijlocul terenului si lupul alfa Pintilii radea de un puisor care incerca sa motiveze echipa pentru a castiga contra Astrei."

"Zicea ceva de genul ca "nu e nimic intamplator in viata ca purtam acest tricou". Eu ii spun ca este intamplator ca multi dintre acei baieti care erau la mijlocul terenului poarta acel tricou si se cred fotbalisti."

"Cum era daca ne gandeam noi, in perioada in care eram, sa il punem pe Claudiu Raducanu sa ne motiveze inainte de meci cu un eseu despre Nichita Stanescu."

"Era caterinca, asa cum spun jucatorii, si daca ne uitam la Pintilii cum rade, chiar caterinca a fost.", a spus Rachita.

Sursa foto: Telekom Sport





VIDEO PROTVPLUS.RO

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies