Luni l-au prezentat, iar la doua zile distanta l-au trimis acasa! Motivul pentru care Botosaniul a renuntat la un jucator dupa doar 48 de ore

FC Botosani Liga I Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018, 09:58
Data actualizarii: Joi 28 Iunie 2018, 09:59

Vezi si - Brazilienii au anuntat ce se intampla cu Marcelo, dupa ce a rezistat doar 10 minute pe teren cu Serbia. Verdictul ciudat pus de medici

FC Botosani a renunrat la fundasul central Doriano Marvin Kortstam, care semnase luni un contract pe o perioada de doi ani.

Cele doua parti s-au despartit din cauza problemelor medicale pe care le are jucatorul cu dubla cetatenie, olandeza si curacao. Dupa rezultatele vizitei medicale, fundasul nu a fost inclus de Costel Enache in lotul care va face deplasarea in cantonamentul din Austria.

"Marvin a semnat contractul, dar mai trebuia sa semnez si eu. Am asteptat sa vad daca este apt din punct de vedere medical. Din pacate, s-a constatat ca are niste probleme. A repetat investigatiile medicale. Am luat decizia de a renunta la el, deoarece nu ne putem asuma riscuri", a declarat Catalin Anton, presedintele clubului FC Botosani.

Kortstam, care are trei selectii pentru selectionata Curacao, a mai jucat la Roda Kerkrade, FC Eindhoven, dar si in Slovacia.

FC Botosani i-a mai achizitionat in aceasta vara pe fundasul stanga grec Aristidis Soiledis, precum si pe fundasul dreapta Andrei Patache, care a revenit de la Concordia Chiajna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!