GALERIE FOTO Lui Dan Petrescu nu i-a venit să creadă! Faza care l-a făcut să-și pună mâinile în cap

Dan Petrescu CFR Cluj daniel birligea Farul Constanta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 21:41
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 21:43

CFR Cluj a avut un start de meci extraordinar împotriva celor de la Farul Constanța.

După doar 22 de minute jucate în Gruia, CFR Cluj conducea cu 3-0. Ciprian Deac a deschis scorul în minutul 8 - a ratat penalty-ul, însă lovitura de la 11 metri s-a repetat pentru că jucătorii Farului au intrat în careu, iar din a doua încercare a transformat.

Dan Petrescu, uluit de ratarea lui Daniel Bîrligea din CFR Cluj - Farul

CFR a făcut 2-0 în minutul 16: assist din flancul drept al lui Daniel Bîrligea, șut splendid din drop al lui Panagiotis Tachtsidis, fără șansă pentru Buzbuchi.

În minutul 19, ardelenii au mai avut o șansă uriașă de a înscrie. După o pasă greșită a lui Ionuț Vînă în jumătatea adversă, Daniel Bîrligea a preluat norocos, a scăpat pe contraatac, a trecut în viteză pe lângă Mihai Popescu și Gustavo Marins și a rămas singur cu Buzbuchi, însă a șutat pe lângă vinclu după ce a intrat în careu.

Ratarea lui Bîrligea l-a lăsat mască pe Dan Petrescu. "Bursucul" s-a uitat nemișcat către tribună, iar ulterior și-a pus mâinile în cap, neînțelegând cum atacantul lui CFR a irosit o astfel de ocazie.

CFR Cluj a făcut 3-0 în minutul 22 prin Karlo Muhar, iar Bîrligea nu a avut mai mult noroc nici în minutul 29. Atacantul a trimis mingea în poartă pentru 4-0, însă reușita sa a fost anulată pentru ofsaid.

În cele din urmă, Bîrligea s-a revanșat până la pauză: șut spectaculos din afara careului, deviat. Mingea a ajuns sub transversala lui Buzbuchi, iar CFR a dus scorul la 4-0.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!