"Lui Alibec nu ai ce sa-i faci, nu ma mai inteleg cu el!" Gigi Becali a anuntat o noua sanctiune: 5.000 de euro! Anuntul facut de patronul Stelei

"Lui Alibec nu ai ce sa-i faci, nu ma mai inteleg cu el!" Gigi Becali a anuntat o noua sanctiune: 5.000 de euro! Anuntul facut de patronul Stelei

Gigi Becali a dezvaluit ca 2 dintre jucatorii transferati in aceasta vara nu mai fumeaza.

Gigi Becali a dezvaluit ca a impus o sanctiune disciplinara pentru jucatorii care sunt prinsi fumand in cantonament. Patronul Stelei spune ca a reusit sa-si convinga 2 jucatori sa nu mai fumeze.

"Da, asta e Florinel in care eu cred ca poate fi jucator de zeci, sute de milioane. Florinel deja nu mai trage un fum de tigara, l-am sunat cateva zile la rand si mi-a zis <nea Gigi nu ma mai suna ca nu mai fumez>. Benzar s-a lasat.

Ba, le-am zis nu va mai luati dupa Alibec ca lui asta nu mai am ce sa-i mai fac ca asta nu ma inteleg cu el, dar la cantonament nici el, orice fum 5.000 de dolari.

Alibec chiar daca joaca prost el zice ca el e cel mai bun, nu ai ce sa faci. El cand joaca cel mai prost , el a fost cel mai bun de pe teren numai ca a jucat prost echipa. El cand a plans, ce credeti ca a plans ca n-a jucat bine el? Nuuuu el a plans ca el a fost cel mai bun, de ce a fost schimbat? Va spun eu ca asa cred" a spus Gigi Becali pentru Pro TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies