Lucian Filip FCSB sepsi Superliga

Lucian Filip le răspunde contestatarilor: "Au apărut comentarii că nu știm. Azi am demonstrat!"

FCSB a învins Sepsi, scor 1-0, în ultima etapă din sezonul regulat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 23:41
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 23:41

Unicul gol al meciului a fost marcat de Octavian Popescu, în minutul 21. După o greșeală a lui Tamaș și o combinație pe axa Coman - Olaru - Octavian Popescu, ultimul a înscris în poarta goală.

Lucian Filip, după FCSB - Sepsi 1-0

După meci, Lucian Filip, cel care a condus FCSB de pe banca tehnică la acest meci în absența unui antrenor cu licență Pro și a lui Mihai Pintilii (suspendat), s-a arătat mulțumit de jocul arătat de echipa sa, dar și de faptul că nu a primit gol.

"Trei puncte foarte importante, mai ales că nu îi bătusem demult. În a doua repriză ne-am retras puțin, am încercat să ținem de rezultat. Chiar și așa, ei nu au avut ocazii. Rezultat fragil, dar victoria rămâne victorie.

Azi, chiar și jucătorii care au intrat de pe bancă au făcut-o foarte bine. Competiția e mare, lotul e valoros.

E un aspect care mă bucură foarte mult, că nu am primit gol. Au apărut comentarii că nu știm să ținem de rezultat. Azi am demonstrat că e contrar discuțiilor. Din punctul meu de vedere, ambii fundași centrali fără greșeală, adversarii nu au avut oportunități de a marca.

Arătăm bine. Echipa venea după o înfrângere, dar nu a fost apăsată de rezultatul de la UTA, iar asta mă face optimist. Edjouma are cel mai spectaculos joc de la noi, e un jucător imprevizibil.

Am înțeles că nu e foarte gravă accidentarea lui Târnovanu. Sper să se recupereze cât mai repede pentru că echipa are nevoie de el.

Tavi Popescu? Mă bucur pentru el, dar mă bucură și faza din care au mrcat. Jucătorii au fost altruiști și au pasat ca la o echipă mare. 

Atuul nostru este jocul. Trebuie să ne aducem aminte că am venit de pe locul 14, iar echipa arată bine în acest moment", a spus Lucian Filip.

FCSB încheie sezonul regulat cu 57 de puncte, pe locul 3, la șapte lungimi în spatele liderului Farul Constanța, înainte de înjumătățire.

Clasamentul din Liga 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!