Rapid Razvan Lucescu Stefan Stoica Universitatea Craiova Liga 1

Lucescu si Stoica, multumiti

MULTUMITI DE PUNCTELE PIERDUTE
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Martie 2007, 12:32
Data actualizarii: Luni 05 Martie 2007, 12:32

Meciul egal dintre U. Craiova si Rapid, scor 0-0, i-a satisfacut pe antrenorii celor doua formatii, acestia declarandu-se multumiti la finalul meciului.
Antrenorul Universitatii, Stefan stoica, a spus ca este multumit de rezultat, deoarece, chiar daca a jucat "acasa", meciul s-a disputat in Bucuresti, iar rapidistii au fost cei care s-au simtit ca atare. "Este un punct pe care l-am reusit acasa la adversar. Sunt de cinci luni la Universitatea Craiova si am jucat doar de trei ori la Craiova. Si-au creat mai multe ocazii, dar Bornescu a scos cateva mingi. Sunt multumit de punctul de azi", a spus Stoica.
De asemenea, si antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, s-a declarat multumit de punctul reusit pe Lia Manoliu. Tehnicianul a explicat ca rezultatul este multumitor, in conditiile in care oltenii au avut posibilitatea de a marca in finalul jocului, iar oboseala de dupa cele 120 de minute din Cupa Romaniei cu FC Arges si-a pus amprenta: "A fost un meci pe care am fi putut sa-l castigam in prima repriza, insa in a 2-a puteam pierde. Este al treilea joc in sase zile iar noi suntem singurii programati sa jucam duminica - miercuri - sambata." a continuat Lucescu.

Modifică setările cookies