Lucescu, PATRON la Dinamo? Scenariu bomba pregatit de Dinu, care a inceput deja sa dea telefoane! Ce raspuns i-a dat Il Luce

Autor: Sport.ro
Sambata 24 Martie 2018, 11:43

	Lucescu, PATRON la Dinamo? Scenariu bomba pregatit de Dinu, care a inceput deja sa dea telefoane! Ce raspuns i-a dat Il Luce

Cornel Dinu se implica activ in preluarea lui Dinamo de la Ionut Negoita. Gazeta Sporturilor scrie ca acesta vrea sa-l convinga pe Lucescu sa devina patron!

Cornel Dinu i-a propus lui Mircea Lucescu sa devina actionar la Dinamo! Gazeta Sporturilor scrie ca "Procurorul" se implica activ in preluarea clubului de catre ONG-ul creat de fanii "cainilor" si intentioneaza sa atraga in proiect nume mari care iubesc Dinamo.

Sursa citata mai noteaza ca Dinu l-a sunat pe fostul sau coleg de la Dinamo si de la nationala, propunandu-i sa ia actiunile de la Negoita. Lucescu i-ar fi transmis lui Dinu ca vrea sa stie cat ar costa pachetul de actiuni in acest moment!

Dinu vrea sa mai discute, scrie Gazeta Sporturilor, si cu Ion Tiriac, si el un dinamovist declarat.

Pe de alta parte, Negoita are in acest moment semnat un precontract cu un grup de investitori straini, propusi de Adrian Thiess. Acestia vor face un audit detaliat pentru a vedea care este valoarea exacta a clubului.

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies