LPF l-a sanctionat pe Ciprian Dinu dupa ce i-a rupt piciorul lui Dan Roman! Cate etape a primit jucatorul! Vezi reactia clubului sau:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 14:42

	LPF l-a sanctionat pe Ciprian Dinu dupa ce i-a rupt piciorul lui Dan Roman! Cate etape a primit jucatorul! Vezi reactia clubului sau:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA!

Cirprian Dinu l-a accidentat involuntar pe Dan Roman si i-a rupt piciorul.

LPF a dictat o sanctiune de sase etape si o amenda de 6000 de lei pentru gestul pe care l-a comis jucatorul celor de la FC Botosani.

In urma leziunilor, Roman va lipsi pana la finalul sezonului, cu sanse sa revina pe teren undeva dupa startul sezonului urmator. Dinu se intoarce pe teren in etapa a 26-a.

”Suspendarea lui Ciprian Dinu este corecta. Este o decizie justa dat fiind ca jucatorul nostru nu a avut nicio intentie sa-si accidenteze adversarul. Prin aceasta decizie se vede o schimbare in bine in Liga Profesionista de fotbal. S-a judecat corect, pe probe”, a spus directorul sportiv al celor de la Botosani, Anton Helesteanu.

Oficialul formatiei botosanene a mai precizat ca in urma unei discutii purtate cu jucatorul Dan Roman, i-a spus acestuia ca are oricand usa deschisa la FC Botosani.

”Am discutat de mai multe ori cu Dan Roman. Atat eu, cat si Ciprian Dinu, regretam nespus accidentarea lui Dan. A avut un ghinion fantastic. Oricum, noi, FC Botosani, ii vom oferi oricand un contract de jucator lui Dan Roman dupa ce acesta se va reface si, bineinteles, daca el va dori sa vina la noi”, a mai spus Helesteanu.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies