Loviturile puse la cale de Rednic! Doi foști mari jucători, așteptați la Dinamo

Mircea Rednic Dinamo Superliga Mircea Rednic
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 19:12
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 19:15

Mircea Rednic vrea să întărească lotul lui Dinamo în această pauză competițională. Acesta are în plan să aducă lângă el și doi foști mari jucători ai ”câinilor”.

Unul dintre ei este Ioan Ovidiu Sabău, care a fost manager general al Universității Cluj până în vara anului 2019. Cel poreclit ”Moțul” este așteptat lângă bunul său prieten, Mircea Rednic, la Dinamo, unde i s-a pregătit postul de director sportiv.

Al doilea este Giani Kiriță (44 de ani), care a câștigat cinci trofee ca jucător alături de Dinamo. Acesta este dorit de Mircea Rednic pe postul de antrenor secund, notează Telekom Sport.

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, prima opțiune a conducerii dinamoviste a fost Marius Niculae, fostul golgheter al lui Dinamo, cu care au existat două întâlniri. Doar că fostul atacant a refuzat propunerea de a reveni la clubul său de suflet.

”Nu vreau să comentez, îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături de mine”, s-a limitat să spună Rednic, când a fost întrebat despre noul director sportiv al lui Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!