VIDEO EXCLUSIV Dănciulescu a dat răspunsul! Ce spune despre revenirea la Dinamo

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 18:51
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 18:53

Ionel Dănciulescu a vorbit, într-un interviu acordat pentru PRO TV, despre posibilitatea de a se întoarce la Dinamo, acolo unde este dorit de Mircea Rednic (59 de ani).

”Danciu” a colaborat cu cel poreclit ”Puriul” atât ca jucător, cât și ca director sportiv. Rednic a spus, după ce a semnat cu Dinamo, că și-ar dori ca un fost mare jucător al ”câinilor” să vină alături de el.

„Rămâne de văzut ce se va întâmpla, sunt angrenat într-un proiect aici, la Clubul Sportiv, la Academia de copii, 6-14 ani. Când vine vorba de Dinamo, niciodată nu am spus ”nu”. Întotdeauna am iubit această echipă, o iubesc și o voi iubi în continuare. 

E greu de spus în acest moment, probabil aș fi putut să mă întorc în alte situații, probabil și eu aș fi meritat mai mult, am fost dedicat trup și suflet acestui club, vorbesc pe fapte.

Timpul va devide și vom vedea ce se va întâmpla. Au fost momente în care, cred eu, aș fi meritat mai mult. În acest moment sunt aici și vom vedea ce se va întâmpla. Dinamo și Mircea Rednic contează foarte mult pentru mine”, a spus Dănciulescu, pentru PRO TV.

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, prima opțiune a conducerii dinamoviste a fost Marius Niculae, fostul golgheter al lui Dinamo, cu care au existat două întâlniri. Doar că fostul atacant a refuzat propunerea de a reveni la clubul său de suflet.

”Nu vreau să comentez, îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături de mine”, s-a limitat să spună Rednic, când a fost întrebat despre noul director sportiv al lui Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!